Söderberg & Partners · Publicerad 5 okt

Har du en stark vilja att utvecklas inom programmering? Söderberg & Partners söker en C# utvecklare med stort intresse för nya lösningar!

Söderberg & Partners är en av Sveriges ledande finansiella rådgivare och förmedlare av försäkringar och finansiella produkter. Tjänsten är placerad i vårt affärsområde för SAK- och företagsförsäkringar. Som utvecklare hos oss är du delaktig i hela utvecklingskedjan med fastställande av krav, design och teknisk realisering. Förutsättningarna ger dig stora möjligheter till yrkesmässig och personlig utveckling.

Teamet består av sex utvecklare, varav en är teamledare. Det är en trevlig stämning och gruppen är en blandning av seniora och mer juniora utvecklare som sitter tillsammans i öppet landskap. Du har eget ansvar för dina arbetsuppgifter, men vi hjälper också varandra att uppnå teamets gemensamma mål. Arbetssättet är agilt med korta beslutsvägar. Du kommer att få handledning av teamledaren och övriga i teamet så att du snabbt kan lära och komma in i dina arbetsuppgifter. Organisationen är kreativ och initiativrik och medarbetarna drivs av ett stort engagemang och intresse för sina arbetsuppgifter.

Affärsområdet för SAK-försäkringar utvecklas snabbt i både Sverige och Norden. Teamet står bakom Sveriges ledande system för hantering och administration av försäkringar. Systemet Optimum är en av grundbultarna i affärsområdet, som på bara några år blivit en av Sveriges ledande rådgivare inom Sak- och företagsförsäkring. Som utvecklare av Optimum kommer du att bli en viktig del i utvecklingen av system för framtidens försäkringsmarknad.
  • Universitets-/högskoleutbildning inom data/IT
  • Erfarenhet av webb- och databasutveckling
  • Har en stark vilja att lära och utvecklas
  • Är mycket kommunikativ med god samarbetsförmåga
  • Talar och skriver svenska obehindrat
Vi rekryterar löpande så registrera gärna din ansökan så snart som möjligt. Bifoga CV, personligt brev och betyg. Vi eftersträvar en jämn könsfördelning och uppmuntrar särskilt kvinnliga sökande till denna tjänst.

Vi undanber oss kontakt med försäljare av annonsplatser och rekryteringsbolag.

Tillträde: Snarast, efter överenskommelse

Placering: Regeringsgatan 45, Stockholm

Sista ansökningsdag: 2018-11-04

Kontaktperson: Filip Larsson, teamledare, 076 - 149 52 98

Söderberg & Partners-koncernens system utvecklas internt och IT har en betydande roll för hela företagets utveckling. Majoriteten av våra utvecklare sitter på huvudkontoret i Stockholm, och vi har även utvecklingshubbar i Göteborg och Madrid. Våra webbaserade system används idag av närmare 300 000 privatpersoner och fler än 20 000 företag. Vi har flertalet system som varje dag underlättar arbetet för våra finansiella rådgivare och administratörer. Den tekniska miljön är baserad på Microsoft .NET och Microsoft SQL Server. Vi utvecklar främst i C# och försöker hela tiden hitta nya tekniker för bättre och effektivare system.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Söderberg & Partners grundades 2004 av nio entreprenöriella analytiker och är idag en av Sveriges ledande finansiella rådgivare och förmedlare av försäkringar och finansiella produkter.

Vi bedriver verksamhet inom bland annat tjänstepensionsrådgivning, försäkringsrådgivning och försäkringsförmedling, samt kapitalrådgivning och kapitalförvaltning. Vi utvecklar och erbjuder även digitala verktyg för bland annat finansiell rådgivning och för löne-, och förmånshantering.

Vi har en stark företagskultur där medarbetarna har höga ambitioner och ett stort engagemang. Organisationen är kreativ och dynamisk med korta beslutsvägar och stort utrymme för egna idéer vilket skapar en inspirerande miljö där du har möjlighet att utvecklas snabbt.

Vi premierar medarbetare som sporras av stort eget ansvar och som har drivkraft att kontinuerligt utvecklas och föra sina arbetsuppgifter framåt. Vi är måna om att hjälpa varandra, men även att ha mod att testa nya vägar.

Vår resa har bara börjat och vi söker ständigt efter begåvade och kompetenta medarbetare med en stark vilja att nå framgång. Vill du vara med och bygga vår framtid?
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
4 nov
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare

Inga fler liknande jobb tillgängliga