Söderberg & Partners · Publicerad 12 okt

Är du en positiv och kunnig löneadministratör som söker en lösningsorienterad arbetsplats med stor bredd? Vill du arbeta i ett nytänkande och expansivt bolag?

Söderberg & Partners Payroll söker dig som vill utvecklas och utmanas i din roll som löneadministratör, som tycker om kundkontakt och att dela med dig av din kunskap både internt och externt. Till denna tjänst vill vi att du har minst fem års erfarenhet av kvalificerat lönearbete.

Söderberg & Partners Payroll är ett snabbväxande företag som arbetar med både interna och externa löner vilket ger en spännande bredd av kunder och avtal. Kundernas behov står i fokus och vi eftersträvar en personlig verksamhet. Vi söker därför dig som både motiveras av att ge god service och av att hitta optimala lösningar på kundspecifika problem samt har en vilja att utvecklas såväl kunskaps- som systemmässigt.

Vi värnar om vår kultur med korta beslutssträckor och där vi har en kontinuerlig dialog kring idéer för utveckling, service och avtals- och kundärenden. Våra värderingar är viktiga och något vi lever efter i vardagen. Är du driven, hjälpsam, ansvarsfull och modig ser vi gärna att du söker dig till oss.

Kontoret ligger centralt i Stockholm och här arbetar ca 40 medarbetare. Vi har även lönehantering i Sundsvall.

Vi ser att du:
  • Har minst fem års erfarenhet av brett lönearbete
  • Har utbildning inom ekonomi
  • Har god kommunikativ förmåga
  • Har goda IT-kunskaper och arbetar i Excel på daglig basis
  • Är ansvarsfull, noggrann och självständig med stort eget driv
  • Är lösningsfokuserad, hjälpsam och serviceinriktad
Goda kunskaper i flera olika lönesystem är meriterande. Ange gärna hur länge och med vad du arbetat i respektive lönesystem.

Vi rekryterar löpande så registrera gärna din ansökan så snart som möjligt. Vi ser fram emot att välkomna vår nya medarbetare!

Placering: Kungsgatan 57, Stockholm

Tillträdesdatum: Snarast, efter överenskommelse

Sista ansökningsdag: 2017-10-31

Kontaktperson: Jessica Rydelius Zetoun, gruppchef, 0770-11 00 55

Vi har redan tagit beslut om annonsering samt rekryteringsprocess för denna tjänst och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med försäljare av annonsplatser och rekryteringsfirmor.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Söderberg & Partners är Sveriges ledande fristående rådgivare och förmedlare av försäkringar och finansiella produkter. Vi har tillgång till Nordens största fristående analysavdelning, vilken dagligen följer försäkringsbolagen, bankerna, fondbolagen och investmentbankerna ur ett produktperspektiv. Söderberg & Partners-koncernen har ca 1600 medarbetare.

Söderberg & Partners har en stark företagskultur där medarbetarna har höga ambitioner och ett stort engagemang och intresse för sina respektive arbetsområden. Detta skapar en inspirerande miljö där du har möjlighet att utvecklas snabbt. Organisationen är kreativ och dynamisk med korta beslutsvägar och stort utrymme för egna idéer. Vi söker, och premierar, medarbetare som sporras av stort eget ansvar och som har drivkraft att kontinuerligt utvecklas och föra sina arbetsuppgifter framåt. Vi är måna om att hjälpa varandra, men även att ha mod att testa nya vägar.
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga