Söderberg & Partners · Publicerad 19 okt

Är kundkontakter och administration ditt rätta element? Är du intresserad av att sätta dig in i avtal, lagar och beräkningar inom lön?

Söderberg & Partners Payroll söker en trevlig och lösningsorienterad medarbetare till vår support / kundtjänst för lönefrågor. Du behöver inte ha stor erfarenhet, det viktiga är att du verkligen trivs med service och är beredd att ge lite extra för kunden.

Din uppgift blir att ta hand om inkommande samtal och mail från våra kunder och ansvara för att alla frågor och ärenden följs upp. Vi söker dig som är självständig och lätt kan ta till dig information. Du kommer att få en bra introduktion och det finns alltid hjälp och support från mer erfarna kollegor. I tjänsten ingår också olika assisterande administrativa uppgifter som t.ex. att hantera utlägg, upprätta kundlistor och göra arbetsgivarintyg.

Söderberg & Partners Payroll är ett snabbväxande företag som arbetar med både interna och externa löner och eftersträvar en personlig verksamhet som genomsyras av hög kvalité och service. Vi värnar om vår kultur med korta beslutssträckor och vi har en kontinuerlig dialog kring idéer för utveckling, service och avtals- och kundärenden. Våra värderingar är viktiga och något vi lever efter i vardagen. Är du driven, hjälpsam, ansvarsfull och modig ser vi gärna att du söker dig till oss. Kontoret ligger centralt i Stockholm och här arbetar ca 40 medarbetare. Vi har även lönehantering i Sundsvall.

Vi ser gärna att du:
  • Har minst gymnasiekompetens
  • Har erfarenhet av att hantera kunder per telefon, t.ex. via arbete från kundtjänst, kundbokning eller liknande
  • Har goda IT-kunskaper och är van att arbeta i Excel
  • Är nyfiken och lättlärd med en positiv attityd
  • Är serviceinriktad, strukturerad och ansvarsfull
  • Talar och skriver svenska flytande
Vi rekryterar löpande så registrera gärna din ansökan så snart som möjligt. Bifoga CV, personligt brev och betyg. Vi ser fram emot att välkomna vår nya medarbetare!

Placering: Kungsgatan 57, Stockholm

Tillträdesdatum: Snarast, efter överenskommelse

Sista ansökningsdag: 2017-10-31

Kontaktperson: Jessica Rydelius Zetoun, gruppchef, 0770-11 00 55

Vi har redan tagit beslut om annonsering samt rekryteringsprocess för denna tjänst och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med försäljare av annonsplatser och rekryteringsfirmor.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Söderberg & Partners är Sveriges ledande fristående rådgivare och förmedlare av försäkringar och finansiella produkter. Vi har tillgång till Nordens största fristående analysavdelning, vilken dagligen följer försäkringsbolagen, bankerna, fondbolagen och investmentbankerna ur ett produktperspektiv. Söderberg & Partners-koncernen har ca 1600 medarbetare.

Söderberg & Partners har en stark företagskultur där medarbetarna har höga ambitioner och ett stort engagemang och intresse för sina respektive arbetsområden. Detta skapar en inspirerande miljö där du har möjlighet att utvecklas snabbt. Organisationen är kreativ och dynamisk med korta beslutsvägar och stort utrymme för egna idéer. Vi söker, och premierar, medarbetare som sporras av stort eget ansvar och som har drivkraft att kontinuerligt utvecklas och föra sina arbetsuppgifter framåt. Vi är måna om att hjälpa varandra, men även att ha mod att testa nya vägar.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
31 okt
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Kundservice

Inga fler liknande jobb tillgängliga