Söderberg & Partners · Publicerad 22 sept 2021

Vill du arbeta med kvalificerad redovisning i ett ledande företag inom finansbranschen? Utmanas du av stort eget ansvar och brinner för redovisning och rapportering? Och är du redo att göra detta i ett entreprenörsstyrt bolag i en stark tillväxt? Då kan detta vara en roll för dig!

Söderberg & Partners befinner sig i stark tillväxtfas där förvärv och uppköp av nya bolag sker kontinuerligt. Vi letar därför efter dig som trivs i en entreprenöriell miljö och som vill vara delaktig i bolagets expansion.

Detta söker vi
Vi söker nu en Senior Redovisningsekonom med gedigen kompetens och erfarenhet av kvalificerad redovisning och rapportering till Söderberg & Partners Financeavdelning. Du kommer att ansvara för ett flertal utav de större bolagen inom den svenska verksamheten. Tjänsten är varierad med stort eget ansvar och vi ser gärna att du bidrar med idéer till nya lösningar och vidareutveckling inom området. I rollen kommer du även att stötta teamet i komplexa redovisningsfrågor. Du kommer att tillhöra ett redovisningsteam som i dagsläget består av 8 personer och rapportera till Head of Accounting Tjänsten är placerad på Söderberg & Partners huvudkontor på Stureplan i centrala Stockholm.

Arbetsuppgifter
Rollen är bred och varierande men dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bland annat att bestå av:
  • Ansvar för ett utav de större svenska bolagen
  • Månads-, kvartals- och årsbokslut
  • Årsredovisning och inkomstdeklarationer
  • Skatt- och momsdeklaration
  • Koncernrapportering från dotterbolagsperspektiv
  • Vara delaktig i och driva diverse effektiviseringsprojekt
  • Arbeta med processutveckling
  • Löpande bokföring och avstämningar
Din profil
Du har en relevant utbildning inom ekonomi med minst 3-5 års erfarenhet av redovisning. Har du varit i en miljö där du har hanterat stora volymer samt flera olika bolag är det meriterande. Du känner dig trygg i din redovisningskompetens och är självgående och initiativtagande. Du besitter goda kunskaper i Excel samt i svenska och engelska, i såväl tal som skrift.

Du som person
Som person är du ansvarstagande och kan självständigt driva ditt arbete framåt, samtidigt som du trivs med att arbeta i grupp. Att leverera med kvalité är en självklarhet för dig och du ser till att ha en god struktur i ditt arbete. Du motiveras av stort eget ansvar och utmanas av högt tempo. Du är driven och lösningsorienterad och har ett bra öga för detaljer. Du har ett proaktivt arbetssätt, är prestigelös och har god förmåga att leda dig själv.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar Söderberg & Partners med Prodiem. Urval och intervjuer sker löpande, varför vi gärna vill ha din ansökan så snart som möjligt. Ansökan sker via Prodiems hemsida www.prodiem.se. Vid frågor kontaktar du Caroline Björk på Prodiem, tfn 073-303 34 66 eller Agnes Hallén på Prodiem, tfn 073-388 22 62.

Välkommen med din ansökan!

Söderberg & Partners grundades 2004 av nio analytiker men har idag vuxit till 2200 medarbetare i sju länder. Vi är nu en av Sveriges ledande finansiella rådgivare som tror på värdet av att tänka annorlunda, ständigt ifrågasätta, förändra och utveckla det traditionella arbetssättet i vår bransch. Vi är våra kunders strategiska partner där vi erbjuder rådgivning inom pension och företagsförsäkringar, förmögenhetsförvaltning samt utvecklar en mängd digitala HR-verktyg inom people management. I grund och botten handlar vårt erbjudande om att hjälpa människor och företag att fatta välgrundade beslut i frågor som påverkar deras ekonomi och liv - vi arbetar proaktivt idag för att våra kunder ska leva ett tryggare och rikare liv imorgon. Det entreprenöriella drivet genomsyrar därför hela organisationen och med korta beslutsvägar ges stort utrymme för egna idéer. Vi har dessutom valt, som första företag i svenskt näringsliv, att klimatkompensera våra medarbetare både i arbetet och på fritiden. Läs mer på www.soderbergpartners.se
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
Löpande
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Redovisningsekonom

Inga fler liknande jobb tillgängliga