Söderberg & Partners · Publicerad 18 okt

Söderberg & Partners Claims Link växer och söker en skadereglerare med erfarenhet inom transportskador och som vill ha en aktiv roll i vår fortsatta utveckling mot att bli den bästa, mest effektiva och moderna skaderegleringen i Norden.

Söderberg & Partners är sedan flera år Sveriges ledande fristående rådgivare och förmedlare av försäkringar och finansiella produkter. Nu satsar vi vidare för att också bli ledande inom skadereglering. Söderberg & Partners Claims Link är idag 16 medarbetare som arbetar med skadereglering inom olika segment såsom transport, motor, leasing och affinity.

Arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak att utgöras av skadereglering avseende transport.
Arbetet består av att reglera skador från våra uppdragsgivares transportöransvar samt varuförsäkringar, och utföra regresser under både ansvars- och varuförsäkrade ärenden. Du kommer också vara våra uppdragsgivares stöd i frågor om ansvars- och varuförsäkring samt gällande regelverk. Ärendena följs upp med statistik och avrapportering. Tjänsten innebär mycket kontakter med försäkringsbolag samt uppdragsgivare och kunder, både inom och utom Sverige.

I arbetsuppgifterna ingår även att bidra till att våra interna processer och rutiner vidareutvecklas för att ytterligare stärka vårt erbjudande till nya och befintliga uppdragsgivare.

Vi ser att du:
  • Har några års erfarenhet av skadereglering av transportskador och/eller reklamationshantering inom speditör och transportsektorn och/eller försäkringsbranschen
  • Har goda kunskaper i regelverk, lagar, konventioner och allmänna bestämmelser för speditör och transportöransvar
  • Har lätt att kommunicera med kunder och har en positiv och lösningsorienterad attityd
  • Är en noggrann och strukturerad administratör som kan ta egna beslut
  • Har mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift, både i svenska och engelska
  • Är flexibel och trivs att arbeta i en föränderlig miljö
Anställning: Heltid

Anställningsstart: 2017-12-01

Placering: Elektravägen 53, Hägersten

Sista ansökningsdag: 2017-11-04

Kontaktperson: Marina Nygren, HR, 08-451 50 54

Vi rekryterar löpande så registrera gärna din ansökan så snart som möjligt!

Då Söderberg & Partners Claims Link är i en expansiv fas så söker vi även löpande personal med skaderegleringskompetens inom till exempel ansvar, egendoms- och motorförsäkring. Välkommen att skicka in en spontanansökan till oss via Söderberg & Partners hemsida.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Söderberg & Partners är Sveriges ledande fristående rådgivare och förmedlare av försäkringar och finansiella produkter. Vi har tillgång till Nordens största fristående analysavdelning, vilken dagligen följer försäkringsbolagen, bankerna, fondbolagen och investmentbankerna ur ett produktperspektiv. Söderberg & Partners-koncernen har ca 1600 medarbetare.

Söderberg & Partners har en stark företagskultur där medarbetarna har höga ambitioner och ett stort engagemang och intresse för sina respektive arbetsområden. Detta skapar en inspirerande miljö där du har möjlighet att utvecklas snabbt. Organisationen är kreativ och dynamisk med korta beslutsvägar och stort utrymme för egna idéer. Vi söker, och premierar, medarbetare som sporras av stort eget ansvar och som har drivkraft att kontinuerligt utvecklas och föra sina arbetsuppgifter framåt. Vi är måna om att hjälpa varandra, men även att ha mod att testa nya vägar.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
4 nov
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1

Inga fler liknande jobb tillgängliga