Söderberg & Partners · Publicerad 9 okt 2019

Är du en tävlingsmänniska med exceptionellt driv? Har du ambition att ständigt överträffa dina och andras förväntningar? Söderberg & Partners i Stockholm startar ett nytt traineeprogram inom sälj för blivande rådgivare. Är du en av dem?

Nu har du en unik möjlighet till en snabb karriär inom finans och försäkring. Traineeprogrammet pågår under två terminer. Under första terminen kommer ni till stor del arbeta med telemarketing och sälj via telefon. Du får en gedigen utbildning och introduktion för att komma in i dina arbetsuppgifter, och du kommer att få en god inblick i finans- och försäkringsbranschen och i våra olika affärsområden och tjänster.

Om du under termin ett lyckas uppnå målen som sätts i början kommer du att gå vidare till termin två där en intensiv rådgivarutbildning inleds.
  • Erfarenhet av resultatbaserat arbete inom sälj
  • Är en tävlingsmänniska med stor drivkraft och har en ambition att lyckas som är utöver det vanliga
  • Drivs av att göra affärer
  • Är relationsskapande och resultatorienterad
  • Har god kommunikationsförmåga och lätt för att skapa kontakt
  • Ser en framtid i ett säljande och rådgivande yrke som hjälper människor till en tryggare och rikare vardag
Tidigare dokumenterat goda säljresultat från säljyrken kommer värderas högt.

Söderberg & Partners är en starkt värderingsdriven organisation som arbetar för att generera maximal nytta för våra kunder. Vi sätter upp höga mål och premierar medarbetare som sporras av eget ansvar och som har drivkraft att kontinuerligt utveckla och utmana sig själva.

Vi rekryterar löpande så registrera gärna din ansökan så snart som möjligt. Bifoga CV och personligt brev.

Omfattning: 6 månader, med möjlighet till förlängning

Arbetstid: Heltid

Ersättning: Månadslön + provision

Tillträde: Januari 2020

Placering: Regeringsgatan 45, Stockholm

Kontakt: Joakim Wahlgren, 072-855 50 33

Vi har redan tagit beslut om annonsering samt rekryteringsprocess för denna tjänst och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med försäljare av annonsplatser och rekryteringsfirmor.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Söderberg & Partners grundades 2004 av nio entreprenöriella analytiker och är idag en av Sveriges ledande finansiella rådgivare och förmedlare av försäkringar och finansiella produkter.

Vi bedriver verksamhet inom bland annat tjänstepensionsrådgivning, försäkringsrådgivning och försäkringsförmedling, samt kapitalrådgivning och kapitalförvaltning. Vi utvecklar och erbjuder även digitala verktyg för bland annat finansiell rådgivning och för löne-, och förmånshantering. Vi har valt, som första företag i svenskt näringsliv, att klimatkompensera våra medarbetare, både i arbetet och på fritiden.

Vi har en stark företagskultur där medarbetarna har höga ambitioner och ett stort engagemang. Organisationen är kreativ och dynamisk med korta beslutsvägar och stort utrymme för egna idéer vilket skapar en inspirerande miljö där du har möjlighet att utvecklas snabbt.

Vi premierar medarbetare som sporras av stort eget ansvar och som har drivkraft att kontinuerligt utvecklas och föra sina arbetsuppgifter framåt. Vi är måna om att hjälpa varandra, men även att ha mod att testa nya vägar.

Vår resa har bara börjat och vi söker ständigt efter begåvade och kompetenta medarbetare med en stark vilja att nå framgång. Vill du vara med och bygga vår framtid?
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
8 nov 2019
Anställning
Trainee
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1

Inga fler liknande jobb tillgängliga