Söderberg & Partners · Publicerad 5 sept 2019

Är du intresserad av telefoni och kommunikation? Brinner du för god service och vill arbeta i en variationsrik telefonistroll i ett ledande bolag?

Söderberg & Partners startar upp ett nytt växelteam i Stockholm och söker tre kommunikativa och strukturerade växeltelefonister. Eftersom teamet är under uppstart har du stora möjligheter att vara delaktig och påverka processer och rutiner. Tjänsten är varierad och innebär stort eget ansvar och mycket kontakt med människor.

Genom att visa intresse för, och lära dig, organisationen kan du hela tiden utveckla din förmåga till bättre service. Vid lugnare tidpunkter finns också möjlighet att stötta organisationen med administrativt arbete. Vi använder växelsystemet InAttend, och växelns ordinarie öppettider är 08.00-17.00.
  • Relationsskapande och tillmötesgående
  • Gillar att arbeta mot mål och överträffa förväntningar
  • Är bekväm med Office-paketet och har en god datorvana
  • Har en god förmåga att tala och skriva på såväl svenska som engelska
  • Har avslutad gymnasieutbildning
Vi vill ge våra kunder förstklassigt bemötande och service, och för att lyckas i rollen som telefonist behöver du brinna för service samt vara lösningsfokuserad, positiv och prestigelös. Du anser dig också vara lättlärd och initiativtagande för att snabbt kunna sätta dig in i nya arbetsuppgifter.

Eftersom tjänsten många gånger innebär att du blir den första kontakten med inringande kunder eller potentiella kunder, värderar vi en positiv och säljande personlighet högt.

Placering: Stockholm, Regeringsgatan 45

Tillträdesdatum:
Snarast, efter överenskommelse

Sista ansökningsdag:
2019-09-26

Kontaktperson:
Robert Bäckström, teamledare, 0761 - 49 50 59

Vi har redan tagit beslut om annonsering samt rekryteringsprocess för denna tjänst och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med försäljare av annonsplatser och rekryteringsfirmor.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Söderberg & Partners grundades 2004 av nio entreprenöriella analytiker och är idag en av Sveriges ledande finansiella rådgivare och förmedlare av försäkringar och finansiella produkter.

Vi bedriver verksamhet inom bland annat tjänstepensionsrådgivning, försäkringsrådgivning och försäkringsförmedling, samt kapitalrådgivning och kapitalförvaltning. Vi utvecklar och erbjuder även digitala verktyg för bland annat finansiell rådgivning och för löne-, och förmånshantering. Vi har valt, som första företag i svenskt näringsliv, att klimatkompensera våra medarbetare, både i arbetet och på fritiden.

Vi har en stark företagskultur där medarbetarna har höga ambitioner och ett stort engagemang. Organisationen är kreativ och dynamisk med korta beslutsvägar och stort utrymme för egna idéer vilket skapar en inspirerande miljö där du har möjlighet att utvecklas snabbt.

Vi premierar medarbetare som sporras av stort eget ansvar och som har drivkraft att kontinuerligt utvecklas och föra sina arbetsuppgifter framåt. Vi är måna om att hjälpa varandra, men även att ha mod att testa nya vägar.

Vår resa har bara börjat och vi söker ständigt efter begåvade och kompetenta medarbetare med en stark vilja att nå framgång. Vill du vara med och bygga vår framtid?
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga