Söderberg & Partners · Publicerad 20 okt

Söderberg & Partners söker en exceptionell webbutvecklare som vill vara med och göra ett avtryck på den Nordiska FinTech-scenen. Teamet du ansluter till består av ett gäng unga specialister med olika bakgrund och en gemensam vision att revolutionera hur vi ser på professionell, personlig rådgivning. Teamledaren rapporterar direkt till Söderberg & Partner-gruppens vd och teamet arbetar över alla affärsområden och geografier som koncernen är verksam inom.

Arbetet är varierat och du kommer att arbeta med allt från att diskutera och ta fram kravspecifikationer till att implementera lösningarna i systemen. Tjänsten innebär mycket frihet under ansvar, och arbetsuppgifterna innehåller både tekniska utmaningar och utmaningar kopplade till verksamheten som kräver en djup problemlösningsförmåga. Vi har en ambition att inkorporera AI i våra produkter och ett intresse eller erfarenhet inom området är meriterande.

Söderberg & Partners är Nordens ledande fristående rådgivare av finansiella produkter och försäkringar. Huvudkontoret ligger på Regeringsgatan mitt i centrala Stockholm och vi har i dagsläget kontor i Sverige, Danmark, Norge, Finland och Luxemburg. Vi är en dynamisk och initiativrik organisation med korta kommunikationsvägar.

Idag sker all utveckling i Microsoft-miljö med .NET och SQL Server där vi arbetar med de senaste utvecklingsmiljöerna och verktygen. Utvecklarna arbetar med allt från kravställning till design, implementation och test.

Vi ser gärna att du har:
  • Relevant utbildning eller arbetslivserfarenhet
  • Mycket goda kunskaper i JavaScript
  • Goda kunskaper i .NET/C#, MVC och SQL Server
  • Hög samarbetsförmåga och tycker om att dela med dig av din kunskap
Söderberg & Partners FinTech-team driver och utvecklar några av branschens mest spännande projekt som kommer att revolutionera hur vi ser på personlig rådgivning.

Vi rekryterar löpande, så registrera gärna din ansökan så snart som möjligt.

Kontaktperson:Walter Nuñez, 076-149 50 97
Placering: Regeringsgatan 45, Stockholm
Sista ansökningsdag: 2016-11-13

Vi har redan tagit beslut om annonsering samt rekryteringsprocess för denna tjänst och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med försäljare av annonsplatser och rekryteringsfirmor.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Sista ansökningsdag
13 nov
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare