SEAB · Publicerad 13 aug 2019

SEAB är inne i en utvecklingsresa där bolaget nu söker efter rätt person för att ta över ansvaret för försäljningen i ett av bolagets starkare geografiska områden. Denna nyckelroll är viktig för bolagets framtid där du förväntas bibehålla och utveckla befintliga kundrelationer samt över tid även skapa nya affärsrelationer.

Med hjälp av starka varumärken ges du stor frihet när det gäller att utföra ditt arbete. I arbetet kommer du dagligen möta kunder och företag som är i behov av vårdande produkter inom fordon, hem och garage. Idag finns SEABs kunder främst inom industri, proffs, grossist och bilhandel.

Huvudsakliga arbetsuppgifter är att med tydligt affärsfokus:
  • Utveckla och driva försäljningen i säljdistriktet (Stockholms Län, Södermanlands LänÖstergötlands Län)
  • Utveckla samarbetet med kunder, fokus på affär- och produktutbildning
  • Utveckla och följa upp aktuella kampanjer
Vi söker dig som är genuint intresserad av att skapa, bygga och utveckla affärsrelationer där vi lägger stor vikt på att fördjupa, bibehålla och utveckla våra kunder och vårt samarbete med dessa. I rollen krävs det att du har hög närvaro ute hos dina kunder där du själv ansvarar för hela affärsprocessen från planering till uppföljning. Vi är övertygade om att du har ett stort bilintresse, besitter en god pedagogisk förmåga i dialogen med kunder samt har flerårig erfarenhet i en säljande roll.

Du ingår i SEABs säljteam, som bistår med bl a uppdaterade kampanj- och säljmaterial, där du tillför bra energi och även förväntas bidra med input från marknaden genom din kompetens. Du rapporterar till Försäljningschef Retail.

Vi erbjuder dig en möjlighet att arbeta i ett nordiskt företag med en väletablerad organisation med starka varumärken. Tjänsten utgår från din hemadress och vi förutsätter att du är bosatt inom ditt säljdistrikt. Krav är B-körkort samt god svenska i tal och skrift.

Låter det som en intressant utmaning? Välkommen med ditt CV och personliga brev snarast, dock senast den 27 augusti via www.mercuriurval.com (ref.nr SE- SE-13403). Vid frågor kontakta på Alice Lundberg 070 - 914 55 81.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SEAB är marknadsledande inom många kategorier när det kommer till produkter för att vårda, bevara och skydda fordon, hem och garage. Med hjälp av starka varumärken som t ex Turtle Wax, WD-40, STP, Wunder-Baum, skapar vi affärsmöjligheter, lönsamhet och tillväxt. Vi är verksamma på samtliga nordiska marknader och totalt sysselsätter vi 110 personer och omsätter cirka 600 miljoner kronor per år. Huvudkontoret finns i Sigtuna. Hösten 2017 tog Söderbergföretagen över som huvudägare i SEAB NORDIC AB. I samband med ägarbytet har SEAB AB fått nya långsiktiga mål för företaget. Mer information på www.seab.se
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
28 aug 2019
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning

Inga fler liknande jobb tillgängliga