SEB · Publicerad 2 feb

Vill du vara med och ta en ledande roll inom utvecklingen av våra digitala mötesplatser på SEB?

Nu söker vi dig som har en bakgrund inom .Net och C# samt erfarenhet av modern webbutveckling till ISD Business Support i Stockholm.

Om jobbet

Du kommer framför allt att jobba med fullstackutveckling av SEBs kontaktytor och digitala kanaler som möter kund inom området för Financing and Loans. Här jobbar du tillsammans med andra specialister inom utveckling där vi ansvarar för alla delar av applikationerna. Vi bygger mikrotjänster i .Net och mikrowebbar i ES2015/HTML5/LESS, för tillfället med React/Redux. Teamet ansvarar även för byggen, deploy och övervakning och strävar mot Continuous Deployment av samtliga applikationer.

Vi är ett agilt och affärsnära utvecklingsteam på 15 personer består av utvecklare, testare, kravanalytiker, scrummasters och produktägare. Här finns ett genuint engagemang och en vilja att samarbeta för att skapa de bästa kunduppleveleserna. SEB har en riktigt spännande resa framför sig där den digitala transformationen står i fokus.

Vem är du?

För att lyckas i rollen behöver du vara en person som motiveras av att utveckla dig själv och andra. Du gillar att dela med dig av dina kunskaper och är mån om att fortsatt utveckla dina tekniska kunskaper. Som person är du engagerad, trivs med att kommunicera med andra och att ha ett serviceinriktat förhållningssätt gentemot din omgivning. Du rör dig från tjänsteutveckling i C# till webbutveckling och brinner för ny teknik och trivs med många kontaktytor. Vi vill gärna att du, liksom vi, tycker att ett nära och naturligt samarbete med affären är en självklarhet.

Vi ser gärna att du har god kompetens inom C#-utveckling genom hela stacken. Vidare tänker vi att du har erfarenhet av modern webbutveckling med Angular2, Node, React eller liknande. Det är även meriterande om du har arbetat med Microtjänster. Det är viktigt att du behärskar både svenska och engelska väl

Läs mer om hur det är att arbeta på SEB

www.sebgroup.com/career

Välkommen med din ansökan

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG IT Digital som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via email, vänligen sök via vårt ansökningsformulär. Du kan endast bifoga ditt CV, så skicka inget personligt brev då vi inte läser dem. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
TNG är den nya generationen bemannings- och rekryteringsföretag som rekryterar fördomsfritt. Med det menar vi att vi tänker och arbetar på nya sätt. Genom att se bortom fördomar kan vi hitta kandidater som andra inte ser - dessutom snabbare! Det gynnar våra kunder och jobbsökare samt bidrar till mångfald och en hållbar arbetsmarknad. Många av Sveriges mest attraktiva företag har upptäckt vårt synsätt och vi växer snabbt. I dagsläget har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
4 mars
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Rekryteringen hanteras av
TNG IT

Inga fler liknande jobb tillgängliga