SEB · Publicerad 15 feb 2021

Vill du arbeta med ny teknik, webbapplikationer och integrationslösningar? Vi söker en Java-utvecklare till SEB Kort i Stockholm.

Hos oss blir du en del av ett positivt gäng med engagerade kollegor där vi utbyter idéer och utvecklas både som grupp och individuellt. Tillsammans har vi en bred och djup kompetens inom Java-utveckling och ser fram emot att förstärka vårt team ytterligare. Just nu händer det mycket inom området och vi satsar stort på vidare- samt nyutvecklandet av produkter och tjänster för framtidens kort- och lånelösningar.

Om jobbet

SEB Kort är Nordens ledande kortföretag och arbetar med en rad kända varumärken som Eurocard, Spendwise samt ett 40-tal olika samarbetspartners. SEB Kort har verksamhet i Sverige, Norge, Danmark och Finland genom filialer med 660 medarbetare varav 150 inom IT-verksamheten. I rollen som Java-utvecklare kommer du arbeta med SEB Korts internetlösningar. Du kommer främst att arbeta med ny- och vidareutveckling men även förvaltning kommer att ingå.

Som Java-utvecklare erbjuder vi dig:
  • Ny- och vidareutveckling i några av SEB:s viktigaste internetsystem som kräver hög säkerhet, prestanda och tillgänglighet
  • Stort fokus på integrationer och öppna API:er mot interna och externa partners
  • Erfarna kollegor som gärna delar med sig av sina kunskaper till andra
  • En arbetsplats där vi är måna om balans mellan arbete och privatliv
Ditt team
Kulturen präglas av öppenhet, engagemang och glädje. Du kommer att tillhöra team Front som har ansvaret för SEB Korts internetlösningar. Gruppen består av 25 personer varav tre är crossteam som sitter tillsammans med scrummaster, arkitekter, kravanalytiker, utvecklare och testledare. Dessutom finns ett Tech-team som fokuserar på ny teknik, gemensamma system/funktioner som t.ex. inloggning och signering & plattformsfrågor. Samtliga team samarbetar nära och arbetar vågrätt. Din bakgrund, tekniska tyngd och intresse kommer att avgöra vilket team som du kommer att tillhöra.

VEM ÄR DU?

Vi vill att du är en erfaren Java-utvecklare, gärna med erfarenhet från komplexa miljöer. Tekniskt har du erfarenhet av Java 8 eller senare. Du har även jobbat med JavaScript, HTML samt har erfarenhet av OpenShift eller liknande plattform.

Andra kompetenser som rimmar väl med rollen är erfarenhet av Spring Framework, Git, Spring Boot, Liberty, JMS/MQ, Maven, Angular och Jenkins.

För att lyckas i din roll behöver du vara bekväm med att ta egna initiativ i ett tekniskt kompetent team. Du inspireras av att ta ansvar och driva förändringar genom ny teknik. Dessutom tycker du om att samarbeta, kunskapssprida, bidra med nya ideér samt är kommunikativ och driven. Du har en god analytisk förmåga där du kan se samband och behov i verksamheten och har ett stort intresse för verktyg, arkitektur och design. Du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska i tal och skrift.

Läs mer om hur det är att arbeta på seb

www.sebgroup.com/career

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Ada Digital är det modiga rekryteringsföretaget för dig som vill utvecklas i en digital värld! Vi är ett dotterbolag till TNG - specialister inom fördomsfri rekrytering. Rekryteringsupplevelsen fokuserar på dig och din potential. Vi hjälper till att öppna dörrarna till morgondagens bästa arbetsgivare för en karriär inom Tech, UX/Design, Data och Digital Commerce.
Du hittar mer information om oss på Ada Digital på adadigital.se
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
14 mars 2021
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
3
Yrkesområde
Data & IT

Inga fler liknande jobb tillgängliga