SEB · Publicerad 28 juli 2020

Vill du arbeta med ny teknik, webbapplikationer och integrationslösningar? Vi söker en Java-utvecklare till SEB Kort i Stockholm.

Hos oss blir du en del av ett positivt gäng med engagerade kollegor där vi utbyter idéer och utvecklas som grupp och individuellt. Tillsammans har vi bred och djup kompetens inom Java-utveckling och ser fram emot att förstärka vårt team ytterligare.

Om jobbet

Som Java-utvecklare erbjuder vi dig:
  • Ny- och vidareutveckling i några av SEB:s viktigaste internetsystem som kräver hög säkerhet, prestanda och tillgänglighet
  • Stort fokus på integrationer och öppna API:er mot interna och externa partners
  • Erfarna kollegor som gärna delar med sig av sina kunskaper till andra
  • En arbetsplats där vi är måna om balans mellan arbete och privatliv
SEB Kort är Nordens ledande kortföretag och arbetar med en rad kända varumärken som Eurocard och Diners Club samt ett 40-tal olika samarbetspartners. SEB Kort har verksamhet i Sverige, Norge, Danmark och Finland genom filialer med 660 medarbetare varav 150 inom IT-verksamheten.

Ditt team och arbetsplats:
Kulturen präglas av öppenhet, engagemang och glädje. Du kommer att tillhöra team Front som har ansvaret för SEB Korts internetlösningar. Gruppen består av 20 personer av två utvecklingsteam som sitter tillsammans med teamledare, arkitekter, kravanalytiker, utvecklare och testledare. Dessutom finns ett Tech-team som fokuserar på teknik, plattformsfrågor, configuration management och automatisering av tester samt har till uppgift att stötta de andra teamen. Vi arbetar agilt enligt Scrum med 2 veckors sprintar, dagliga morgonmöten, demo och retro.
Det är viktigt för oss att vår personal trivs och mår bra på jobbet. Vi erbjuder dig chansen att utvecklas på jobbet men samordnar också After Work samt andra aktiviteter. Du kommer jobba på Sveriges snyggaste kontor precis vid Mall of Scandinavia i Solna. Här finns ett av världens modernaste företagsgym med ett 30-tal gruppträningspass i veckan.

VEM ÄR DU?

Vi vill att du är en erfaren Java-utvecklare, gärna med erfarenhet från komplexa miljöer. Tekniskt har du erfarenhet av Java 8 eller senare, JavaScript, HTML, Spring Framework, Git samt OpenShift.
Andra erfarenheter som rimmar väl med rollen är erfarenhet av Spring Boot, IBM Websphere, Liberty, JMS/MQ, Maven och Jenkins.

För att lyckas i din roll behöver du vara bekväm med att ta egna initiativ i ett tekniskt kompetent team. Du inspireras av att ta ansvar och driva förändringar genom ny teknik. Dessutom tycker du om att samarbeta, kunskapssprida, bidra med nya ideér, är kommunikativ och driven. Du har en god analytisk förmåga där du kan se samband och behov i verksamheten och har ett stort intresse för verktyg, arkitektur och design. Du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska i tal och skrift.

Välkommen med din ansökan!

Läs mer om hur det är att arbeta på seb

www.sebgroup.com/career

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Ada Digital är det modiga rekryteringsföretaget för dig som vill utvecklas i en digital värld! Vi är ett dotterbolag till TNG - specialister inom fördomsfri rekrytering. Rekryteringsupplevelsen fokuserar på dig och din potential. Vi hjälper till att öppna dörrarna till morgondagens bästa arbetsgivare för en karriär inom Tech, UX/Design, Data och Digital Commerce.
Du hittar mer information om oss på Ada Digital på adadigital.se
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga