SEB · Publicerad 25 nov 2019

Lockas och utmanas du av att jobba med strategisk rådgivning inom SEBs Financial Strategy team i Stockholm? Sök jobbet här!

Att jobba som Analytiker och delta i SEBs trainee-program är en unik möjlighet för dig som vill utvecklas professionellt i en modern och nytänkande organisation.

I din roll på Financial Strategy får du arbeta med SEBs största kunder och därmed får du chansen att utveckla din analytiska förmåga i en dynamisk arbetsmiljö. Som trainee får du en fantastisk start på din professionella karriär och i rollen som Analytiker inom Financial Strategy får du möjligheter och erfarenheter som framåt kan leda dig till spännande roller inom divisionen Large Corporates & Financial Institutions (LC&FI).

Vårt erbjudande till dig

Som trainee på SEBs internationella traineeprogram får du en unik möjlighet till ett omfattande nätverk och djupgående förståelse för finansbranschen, samtidigt som du ställs inför ett flertal professionella och personliga utmaningar.

Vi erbjuder dig:
  • Ett nio månader långt traineeprogram designat för professionella och personliga utmaningar.
  • Verkliga affärsutmaningar och projekt där du kan skapa värde och skillnad för SEBs affär och organisation.
  • Möjlighet till internationellt utbyte där du under en månad arbetar på en SEB-avdelning utanför Sverige.
  • En heltidsanställning med marknadsmässig lön och tillgång till SEBs anställningsförmåner.
DIN FRAMTIDA ROLL OCH DITT TEAM

Financial Strategy är ett specialiserat team inom Large Corporate Coverage, med ansvar för strategiska rådgivningsprojekt för SEBs stora företagskunder. Tillsammans med analytiker i det internationella teamet kommer du att arbeta med finansiell analys, kundpresentationer, finansiell modellering och rådgivning.

I rollen som Analytiker inom Financial Strategy, kommer du att samarbeta med flera av produktteamen inom Large Corporate Coverage och få insyn i den bredd av produkter som LC&FI erbjuder sina företagskunder. Under traineeprogrammet får du en handledare som involverar och coachar dig i de olika projekt du jobbar i.

Din framtida chef, Juha Ketola, beskriver arbetet på Financial Strategy så här:

"Rådgivning i världsklass är kärnan i SEBs nuvarande vision och strategi. På Financial Strategy är du en del av ett team som bygger värdefulla och långsiktiga relationer med SEBs stora institutionella kunder och företagskunder."

VI VILL HA DIG!

Vi letar efter dig som vill utmana och vi kommer att göra allt vi kan för att du ska få en rivstart i din utveckling och karriär. I gengäld vill vi att du:
  • har en akademisk examen inom finans, industriell ekonomi eller liknande (för den här rollen krävs det goda kunskaper inom matematik)
  • är (eller snart är) nyutexaminerad eller kanske har viss yrkeserfarenhet
  • är flytande i engelska i tal och skrift
Det är inte ett krav men meriterande om du har studerat eller arbetat utomlands, samt har erfarenhet av projektledning eller övrig arbetslivserfarenhet inom området du söker dig till. Det är också en fördel om du har gjort ett internship inom finans, konsulting eller finansiell rådgivning. Det är positivt om du även har ett intresse för att arbeta med hållbarhet eller energisektorn. Det är dessutom meriterande om du har kunskaper i det tyska språket, både i tal och skrift.

Vi söker dig som snabbt förstår, kan analysera komplexa frågor och föreslå smarta lösningar. Som Analytiker kommer du att samarbeta med såväl interna som externa intressenter och det är viktigt att du har en god kommunikativ förmåga. Du är en handlingskraftig person som gillar att ta eget ansvar och driva arbetet framåt. Framförallt är du ambitiös, entusiastisk och jobbar målmedvetet för att utvecklas personligt och professionellt.

Varmt välkommen till SEB!

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen samarbetar SEB med TNG, som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via ansökningsformuläret med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Sök jobbet snarast om du är intresserad, men allra senast den 5:e januari! Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!

För att veta mer om rekryteringsprocessen, besök vår programsida hos TNG: https://www.tng.se/seb-trainee-program
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga