SEB · Publicerad 21 sept 2021

Lockas du av möjligheten att axla en nyckelroll och bidra i ett av SEB:s mest unika moderniseringsprojekt någonsin?

I rollen som Scrum Master på SEB erbjuds du möjligheten att utvecklas inom IT i en modern organisation med hög förändringstakt. Du kommer få vara med och bidra i en unik förändringsresa där du tillsammans med ditt team ansvarar för att bygga upp en helt ny plattform för insättningar. I din roll på Core Ledger kommer du att vara knytpunkten mellan affärsverksamhetens behov och teamet som ska förverkliga stabila tekniska lösningar.

Om jobbet

Teamet är i startgroparna för moderniseringsprojektet av SEB:s insättningssystem. I din roll som Scrum Master kommer du arbeta med att röja hinder på vägen så teamet når sina mål. Du faciliterar möten och jobbar tätt ihop med teamets produktägare. Du klargör prioriteringar och arbetar ständigt med att förbättra processer, arbetssätt och rutiner. Du etablerar naturliga kontaktvägar till andra team och avdelningar inom banken. Du kommer att arbeta tätt tillsammans och rapportera till programledaren för det totala initiativet.

Ditt arbete säkerställer att utvecklingen av den nya plattformen möter verksamhetens och användarnas krav och behov. Detta gör du i tätt samarbete med systemutvecklare, IT-arkitekter, kravanalytiker och produktägare. I och med din närhet till den övriga verksamhetens förutsättningar och behov har du även många andra interna kontaktytor. Du jobbar med bland annat Jira och Confluence som verktyg.

Vi erbjuder dig:
  • Att bli en del av ett mycket kompetent och nytänkande agilt team som är skräddarsytt för detta viktiga projekt
  • En modern organisation med hög förändringstakt
  • Möjligheten att få vara med att bidra på en förändringsresa där din input och energi är avgörande för arbete
  • Fantastiska utvecklingsmöjligheter inom organisationen
Ditt team:
I rollen som Scrum Master ingår du i teamet Core Ledger. Teamet bildades för 1,5 år sedan för detta projekt och består idag av utvecklare, kravanalytiker, lösningsarkitekt och produktägare. Du och ditt team jobbar i en agil kontext enligt SAFE ramverket där arbetet utförs i sprintar. SEB sitter i moderna lokaler intill Mall of Scandinavia, Solna. När vi inte arbetar på distans finns det restauranger, ett toppmodernt företagsgym och möjlighet att delta i gruppträning varje vecka.

VEM ÄR DU?

Vi letar efter dig med passion för IT och Tech och som är nyfiken på att arbeta hos oss på SEB. Du har tidigare erfarenhet av ledande roller som exempelvis Scrum Master eller projektledare. Du är kommunikativ och kommunicerar obehindrat på svenska och engelska i tal och i skrift.

För att trivas i rollen har du ett genuint intresse och nyfikenhet för att lära dig mer om verksamheten och människorna runt dig. Du har en god förmåga att både förstå och göra dig förstådd, och kan anpassa ditt budskap till mottagaren. Som person så räds du inte för utmaningar och att visa vägen. Teamets arbete är nyskapande och moderniserande och du trivs i en innovativ miljö med ständigt förändrings- och förbättringsfokus. Du tar dig an nya uppgifter med en kreativ och nyfiken inställning, och du värderar noggrannhet och struktur i utförandet av dina uppgifter.

Läs mer om hur det är att arbeta på seb

www.sebgroup.com/career

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Ada Digital är det modiga rekryteringsföretaget för dig som vill utvecklas i en digital värld! Vi är ett dotterbolag till TNG - specialister inom fördomsfri rekrytering. Rekryteringsupplevelsen fokuserar på dig och din potential. Vi hjälper till att öppna dörrarna till morgondagens bästa arbetsgivare för en karriär inom Tech, UX/Design, Data och Digital Commerce.
Du hittar mer information om oss på Ada Digital på adadigital.se
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
Idag
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT

Inga fler liknande jobb tillgängliga