SEB · Publicerad 26 juni

Drivs du av tekniska utmaningar och affären väntar en mångfacetterad vardag som Solution Architect på SEB i Stockholm, Solna.

Vill du påverka våra framtida IT-lösningar? Som Solution Architect jobbar du strategiskt för att förbättra kundupplevelsen i en komplex miljö inom Trading där marknadens förutsättningar ständigt förändras.

Om jobbet

Du kommer framför allt att jobba med att driva vår arkitektur och IT-landskap mot framtiden. Här jobbar du inom Trading som spänner över flertalet komplexa system med ständigt ökade förväntningar från både affären, kunderna och marknaden. Du bär ansvaret för att IT-miljöerna möter affärskraven och samtidigt behåller kostnadseffektivitet vid förvaltning. Här kan du kan vänta dig en bred och utmanade roll där kombinationen av teknisk bredd och förmåga att driva förändring är centrala.

Du blir en del av ett mindre specialistteam om 5 personer i arkitektgruppen inom Trading. Du sitter på nya kontoret i Solna, Arenastaden med kontakter inom SEBs större arkitekt community och stakeholderns inom Market och Tradingområdet.

Vem är du?

För att lyckas i din roll hos oss behöver du vara en person som vill förstå detaljerna och hur det påverkar helheten då ditt fokus kommer skifta mellan nuvarande behov och långsiktiga förbättringar inom arkitekturen. Du behöver vara en trygg kommunikatör på både svenska samt engelska och besitta förmågan att verka i både formella och informella sammanhang i en miljö med många intressenter. Det är stor fördel om har domänförståelse och intresse inom Trading.

Vi ser gärna att du har en teknisk bakgrund inom utveckling. Det är mindre viktigt vilken teknisk utvecklingsmiljö du är erfaren inom - det viktigaste är att du inser att du inte är klar och är ständigt nyfiken på nya tekniska utmaningar.

Läs mer om hur det är att arbeta på SEB

www.sebgroup.com/career

Välkommen med din ansökan

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG IT Digital som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via email, vänligen sök via vårt ansökningsformulär. Du kan endast bifoga ditt CV, så skicka inget personligt brev då vi inte läser dem. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
TNG är den nya generationen bemannings- och rekryteringsföretag som rekryterar fördomsfritt. Med det menar vi att vi tänker och arbetar på nya sätt. Genom att se bortom fördomar kan vi hitta kandidater som andra inte ser - dessutom snabbare! Det gynnar våra kunder och jobbsökare samt bidrar till mångfald och en hållbar arbetsmarknad. Många av Sveriges mest attraktiva företag har upptäckt vårt synsätt och vi växer snabbt. I dagsläget har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
25 juli
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
IT-Arkitektur
Rekryteringen hanteras av
TNG IT

Inga fler liknande jobb tillgängliga