SEB · Publicerad 19 nov 2020

Som Data Scientist inom Fraud Prevention på SEB arbetar du med Machine Learning för att upptäcka och stoppa bedrägerier i realtid!

Att arbeta som Data Scientist och delta i SEB:s Tech-program är en unik möjlighet för dig som vill utvecklas inom IT i en modern organisation med hög förändringstakt.

I din roll på avdelningen Fraud Prevention är du en nyckelspelare i SEB:s arbete med att upptäcka och förhindra bedrägerier. Du arbetar med att ta fram maskininlärningsmodeller som säkerställer att SEB:s kunder och verksamhet är skyddade. Bedrägeri- och brottsförebyggande arbete är ett högprioriterat område inom SEB och ditt arbete bidrar till både bankens utveckling och samhället i stort.

Vårt erbjudande till dig

I över ett decennium har SEB:s Tech-program erbjudit talanger som är i början av sin IT och Tech karriär att utvecklas inom banken. Idag är SEB en av Sveriges största arbetsgivare inom IT och digital teknik vilket ger dig möjlighet att förverkliga just dina ambitioner.

Vi erbjuder dig:
  • Ett sex månader långt talangprogram inom IT och Tech, anpassat för professionell och personlig utveckling.
  • Affärsutmaningar och projekt där du kan skapa värde och skillnad för SEB:s affär och organisation.
  • Möjligheten att skapa relationer och nätverk inom banken.
  • En heltidsanställning med marknadsmässig lön och tillgång till SEB:s anställningsförmåner.
DIN FRAMTIDA ROLL OCH DITT TEAM

Som Data Scientist inom området Fraud Prevention ansvarar du för att utveckla, förbättra och förvalta maskininlärningsmodeller som kan hjälpa oss att upptäcka och förhindra bedrägerier - i realtid. Tillsammans med kollegor i teamet kommer du även utveckla automatiska processer för dataflöden mellan system.

Du blir en del av ett teknikintresserat team som brinner för området Fraud Prevention. Här finns stor kompetens inom bland annat Java, Scala, Python, Spark, Apache Hadoop och OpenShift. Hos oss står förbättring och nytänkande i fokus. En viktig del i din roll är att utforska nya tekniker, algoritmer och verktyg för att optimera vårt arbete.

Din framtida chef, Martin Blixt, beskriver arbetet på Fraud Prevention så här:

"Här är chansen för dig som vill bli en specialist inom Data Science och samtidigt göra samhällsnytta genom att förhindra bedrägerier. Din kompetens är viktig för oss och det finns stora utvecklingsmöjligheter för dig över hela banken."

Dina kvalifikationer

Vi letar efter dig med passion för IT och Tech och som är nyfiken på att arbeta hos oss på SEB. Dessutom vill vi att du:
  • har en akademisk examen inom IT eller Teknik
  • är (eller snart är) nyutexaminerad eller har en kortare yrkeserfarenhet
  • är flytande i engelska, i tal och skrift
Som person kommer du med egna idéer och förslag till förbättringar. Du trivs med att arbeta i team och att dela med dig av dina kunskaper och erfarenheter till andra. Är du intresserad av algoritmer, nyfiken och vill lära dig något nytt varje dag, så kommer du trivas hos oss!

Varmt välkommen till SEB!

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen samarbetar SEB med TNG, som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via ansökningsformuläret med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email.

Sök jobbet snarast om du är intresserad, men allra senast den 24:e januari! Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

För att veta mer om rekryteringsprocessen, besök programsidan hos TNG: https://www.tng.se/seb-tech-program
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
16 dec 2020
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT

Inga fler liknande jobb tillgängliga