SEB · Publicerad 16 nov 2020

Som Datadriven utvecklare är du en nyckelspelare i vår datadrivna resa och att modernisera våra processer på SEB!

Att arbeta som Datadriven utvecklare och delta i SEB:s Tech-program är en unik möjlighet för dig som vill utvecklas inom IT i en modern organisation med hög förändringstakt.

I din roll på Pension och Försäkring arbetar du tvärfunktionellt mellan IT och affärsorganisationen i en drivande och förändringsledande roll - med uppgiften att förbättra och effektivisera sättet vi använder oss av vår data. Vi är i starten på vår förändringsresa, där du kommer att ha goda förutsättningar att påverka och göra skillnad.

Vårt erbjudande till dig

I över ett decennium har SEB:s Tech-program erbjudit talanger som är i början av sin IT och Tech karriär att utvecklas inom banken. Idag är SEB en av Sveriges största arbetsgivare inom IT och digital teknik vilket ger dig möjlighet att förverkliga just dina ambitioner.

Vi erbjuder dig:
  • Ett sex månader långt talangprogram inom IT och Tech, anpassat för professionell och personlig utveckling.
  • Affärsutmaningar och projekt där du kan skapa värde och skillnad för SEB:s affär och organisation.
  • Möjligheten att skapa relationer och nätverk inom banken.
  • En heltidsanställning med marknadsmässig lön och tillgång till SEB:s anställningsförmåner.
DIN FRAMTIDA ROLL OCH DITT TEAM

Som datadriven utvecklare arbetar du med att hantera data både i stordatormiljö och med moderna gränssnitt. Här kommer du in i en helt ny roll i ett seniort team med god kompetens inom både försäkring och utveckling. Du kommer att utveckla och ta nya initiativ för att hantera, modernisera och tillgängliggöra data. Ditt arbete bidrar till effektivare processer och högre kvalitet för dina kollegor på SEB Pension och Försäkring, men också för våra kunder.

Detta gör du genom att bland annat bidra till att skapa nya riktlinjer, tekniker och strukturer för hur vi använder och tar tillvara på vår data. Du utvecklar runt befintliga tjänster med API:er och skapar lösningar för att se till att data kan nås och användas av alla system. För dig som är intresserad av att arbeta både datadrivet och affärsnära erbjuder vi dig ett stort ansvar inom ett område med stor tillväxt!

Din framtida chef, Annika Thernsjö, beskriver arbetet hos Pension och Försäkring så här:

"Om du drivs av att arbeta förändrings- och framåtlutat och lockas av en roll där du har utrymme att utveckla och utmana förbättringsprocesser kopplat till data - välkommen till oss! Här kommer du till ett entusiastiskt team där du bidrar till ett mycket viktigt område för hela verksamheten."

Dina kvalifikationer

Vi letar efter dig med passion för IT och Tech och som är nyfiken på att arbeta hos oss på SEB. Dessutom vill vi att du:
  • har en akademisk examen inom IT eller Teknik
  • är (eller snart är) nyutexaminerad eller har en kortare yrkeserfarenhet
  • är flytande i svenska och engelska, i tal och skrift
Som person motiveras du av att bygga relationer med människor. Du handlar på eget initiativ och tar ansvar för dina handlingar och beslut. Vidare introducerar du innovativa idéer och tillvägagångssätt, samt har förmågan att på ett effektivt och inspirerande sätt anpassa kommunikationen till mottagaren.

Varmt välkommen till SEB!

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen samarbetar SEB med TNG, som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via ansökningsformuläret med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email.

Sök jobbet snarast om du är intresserad, men allra senast den 24:e januari! Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

För att veta mer om rekryteringsprocessen, besök programsidan hos TNG: https://www.tng.se/seb-tech-program
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
16 dec 2020
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT

Inga fler liknande jobb tillgängliga