SISAB · Publicerad 20 feb

SISAB söker nu en utvecklingsorienterad och driven systemförvaltare. Tycker du om utvecklingsarbete och projekt? Läs mer!

Är din ambition att göra skillnad och skapa värde? Nu söker SISAB i Stockholm en systemförvaltare som spåras av att bidra till ett viktigt samhällsuppdrag genom att vara den affärsmässiga länken mellan verksamheten och IT. Tycker du om att förbättra, utveckla, kravställa och förvalta system så är det här tjänsten för dig!
Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

I rollen som systemförvaltare på SISAB kommer du att ha en viktig roll för vårt samhällsuppdrag och fortsatta utveckling.
SISAB är ett stabilt och modernt bolag som befinner sig i en expansiv fas där utbyggnad av skolor och förskolor sker i en takt som anpassas till att vår stad växer. Vi strävar efter hållbarhet både avseende verksamheten och medarbetarna.

Dina framtida arbetsuppgifter

i rollen som systemförvaltare kommer du jobba med förändringsledning och kravhantering för att skapa bästa möjliga förutsättningar för verksamheten och IT att gemensamt generera maximal nytta från systemet. Du kommer samla in och analysera de krav och önskemål som kommer från verksamheten och utifrån dessa ta fram lösningar för vidare implementering.

I din roll kommer du att arbeta brett med bland annat:
 • Ansvara för förvaltning av objekten Projektstyrning och Ritningar och driva uppdraget utifrån en modell som bygger på förvaltningsmodellen PM3
 • Analysera krav på digitalisering och automatisering av våra projektprocesser
 • Säkerställa affärsmässig och projektlik förvaltning genom årliga förvaltningsplaner
 • Leda, förbereda och verkställa förändringsarbete för systemstöd i drift
 • Vara sammankallande och drivande i forum som berör förvaltningsarbetet
 • Agera bollplank till samt leda objektspecialisternas arbete avseende systemförvaltning
 • Skapa beslutsunderlag som underlättar styrning och beslutsfattande
 • Fånga upp och möta behov från användare och arbete med förbättringsåtgärder
 • Registervård samt hantering och uppdatering av dokumentation
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer att arbeta övergripande med förvaltningsledning och kravanalys av projektstyrningsprocesserna. Då vi är i etableringsfasen av vår systemförvaltning ingår löpande arbete med utveckling av processer utifrån målet att uppnå affärsmässig systemförvaltning som genererar hög verksamhetsnytta. På enheten är dina närmaste kollegor b.la. systemförvaltare och IT-specialister.
Tjänsten är en tillsvidareanställning, provanställning tillämpas och avser heltid. SISAB sitter i trevliga lokaler vid Liljeholmen.

VEM ÄR DU?

Vi ser gärna att du har erfarenhet av:
 • Erfarenhet av utveckling- och förvaltningsarbete ur ett verksamhetsperspektiv
 • Drivit och arbetat i projekt, erfarenhet av att leda projekt och objektspecialister är meriterande
 • Arbetat med någon förvaltningsstyrningsmodell som exempelvis PM3
 • Erfarenhet av att utveckla administrativa arbetssätt, rutiner och processarbete
 • Med fördel erfarenhet av statistik- och analysarbete
 • Det är ett extra plus om du har erfarenhet från fastighetsbranschen och har kunskap om projektstyrningsverktyget Antura
Som person har du förmågan att växla mellan process och system, mellan helhet och detaljer, från strategisk nivå till vardagens mindre utmaningar. Du har det verksamhetsnära ansvaret för system och har god erfarenhet av att kommunicera med intressenter på olika nivåer internt som externt. Du har god förståelse för SISAB:s uppdrag då du ska driva arbetet framåt och agera på det sätt som är bästa för verksamheten. Därför är det meriterande om du har verksamhetsbakgrund samt erfarenhet från tvärfunktionella effektivitets förbättringsprocesser gärna inom byggprojekt. Du behöver även vara analytisk, strukturerad och resultatinriktad. Då arbetet innebär många kontakter är god samarbetsförmåga en förutsättning såväl som kommunikativ förmåga.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via email, vänligen sök via vårt ansökningsformulär. Du kan endast bifoga ditt CV, så skicka inget personligt brev då vi inte läser dem. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
TNG är den nya generationen bemannings- och rekryteringsföretag som rekryterar fördomsfritt. Med det menar vi att vi tänker och arbetar på nya sätt. Genom att se bortom fördomar kan vi hitta kandidater som andra inte ser - dessutom snabbare! Det gynnar våra kunder och jobbsökare samt bidrar till mångfald och en hållbar arbetsmarknad. Många av Sveriges mest attraktiva företag har upptäckt vårt synsätt och vi växer snabbt. I dagsläget har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro.
+ Läs mer om företaget