SJR AB · Publicerad 20 sept

Är du en serviceintriktad och framåt person som vill jobba extra vid sidan av dina studier?

Vi på SJR sitter i ljusa och fina lokaler vid Stureplan. Du blir en del av ett professionellt och glatt gäng som ger dig möjligheten att utvecklas på ett expansivt företag. Vi söker dig som är glad, social med eget driv och disciplin. Tjänsten är deltid och arbetstiden förläggs flexibelt på kontorstider där du har stora möjligheter att vara med och påverka.

Arbetsuppgifter
  • att via telefon sälja in SJR:s produktportfölj mot potentiella kunder som är beslutsfattare i olika positioner
  • administration av vårt CRM-system
  • assistera våra kundansvariga säljare i deras dagliga administration
  • ombokning av kundbesök
Är detta du?
  • har lätt att bygga relationer över telefon
  • vara en duktig administratör som gillar ordning och reda
Vi söker dig som är kvalitetsmedveten, noggrann och kan uttrycka dig väl då du kommer att kontakta beslutsfattare på hög nivå. Du ska tycka om att arbeta med telefonen som ditt främsta arbetsverktyg.


Ansök nu!
Urval och intervjuer sker löpande. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Emma Jonsson Chef sälj & marknad tel. 08-407 55 33.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SJR in Scandinavia (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag med inriktning mot Ekonomi och Bank & Finans. Sedan 1993 har SJR byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 200 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö och Göteborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på First North-listan. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå. SJR arbetar med uppdrag till privata näringslivet, myndigheter och statliga bolag.
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga