SJR IT · Publicerad 15 jan

SJR IT söker för kunds räkning en Projektledare IT. Vår kund är ett bolag inom försäkringsbranschen med säte i centrala Stockholm.

Du kommer initialt att arbeta med förstudier och utföra risk- och GAP analyser av transformeringsprojekt och ansvarsåtagande för externa partners/kunder. Projekten är omfattande och du driver affär liksom projekt. Det kan vara flera projekt löpande samtidigt.

För att lyckas i rollen tror vi att du har flera års erfarenhet inom projektledning, gärna verksamhetsnära med stort IT-inslag. Du har erfarenhet från försäkringsbranschen och förstår komplexiteten i denna tjänst.

Uppdraget är tänkt att starta i januari och löper som minst 6 månader, med option på förlängning. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Markus Öhman, markus.ohman@sjr.se alt. 070-471 02 43
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SJR har varit verksamma sedan 1993 och fokuserat på att hjälpa kunder att hitta rätt kompetens enligt behov samt att erbjuda kandidater spännande nya utmaningar. SJR IT är ett bolag inom SJR koncernen som är specialiserat på IT och digital transformation.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
17 feb
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Projektledare