SJR IT · Publicerad 21 sept

SJR IT söker för kunds räkning en senior projektledare med stor vana av tekniska projekt. Kundens kontor har ett attraktivt läge i centrala Stockholm.

Beskrivning

Uppdraget är på heltid men delas mellan två olika uppdrag:
  • Hjälpa en kollega kartlägga och systematisera supportprocessen med dess beställningar, incidenter mm
  • Leda ett projekt där de inför ett nytt dokumenthanteringssystem. Bolaget ska dels sätta upp det nya systemet, dels migrera från det gamla. Utvecklingen kring detta ligger off-shore.
Konsulten vi söker måste vara mycket senior och självgående. På detta försäkringsbolaget kommer informationen inte bara till en utan man måste aktivt skaffa sig den. Stor vana vid tekniska projekt och även att jobba med utvecklare som sitter långt bort och kräver mycket hård styrning.

Du bör också vara en person som har erfarenhet av att jobba direkt med verksamheten i att förstå vad de vill, men även kunna hjälpa dem att hålla struktur och inte tappa fokus.

Det är mycket meriterande om du varit på försäkringsbolag tidigare. Samt att man behöver ha ett stort lugn och vara stresstålig för att trivas i kundens miljö.

Uppdraget startar i oktober, förväntas pågå i 6 månader med option på förlängning.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SJR har varit verksamma sedan 1993 och fokuserat på att hjälpa kunder att hitta rätt kompetens enligt behov samt att erbjuda kandidater spännande nya utmaningar. SJR IT är ett bolag inom SJR koncernen som är specialiserat på IT och digital transformation.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
20 nov
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Projektledare

Inga fler liknande jobb tillgängliga