SJR IT · Publicerad 21 feb

SJR IT söker för kunds räkning en senior systemspecialist/kravare/utredare till försäkringsbolag i centrala Stockholm. Uppdraget är heltid, pågår hela 2018 med option på förlängning under 2019.

Arbetsbeskrivning

Som systemspecialist ingår du i en grupp som ansvarar för underhåll och förbättring av försäkringsbolagets system (försäkringssystem och webb), den verksamhetsmässiga delen. Du är delaktig i förbättringsarbete och utveckling av funktioner inom huvudprocesserna produktutveckling, försäljning och skador. Vi jobbar aktivt med digitalisering och automatisering och ditt arbete sker mycket nära verksamheten. Du är vägledande och driver kravarbete, systemfrågor och ansvarar för utredning och rättning av systemfel, uppföljning och rapportering. Arbetet omfattar såväl den svenska som den internationella verksamheten.

Kompetenskrav

För tjänsten krävs akademisk utbildning och/eller flerårig erfarenhet av dagligt arbete inom kravställning av ny systemfunktionalitet och vid felsökning samt förståelse och praktisk hantering och uppföljning med hjälp av it-system.

Du har god insikt och kunskap om försäkringsverksamhet, produktutformning och skade- och betalhantering.

Då vår verksamhet är internationell är det viktigt att du behärskar engelska i tal och skrift.

Intervjuer sker löpande under februari.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SJR har varit verksamma sedan 1993 och fokuserat på att hjälpa kunder att hitta rätt kompetens enligt behov samt att erbjuda kandidater spännande nya utmaningar. SJR IT är ett bolag inom SJR koncernen som är specialiserat på IT och digital transformation.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
26 apr
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Systemanalytiker

Inga fler liknande jobb tillgängliga