SJR IT · Publicerad 16 jan

SJR IT söker för kunds räkning två Verksamhetsarkitekter och två Lösningsarkitekter till välkänt bolag inom bank och finans. Projekten pågår i 3 månader med start i januari och option till förlängning.

Arbetsuppgifter för Lösningsarkitekter
  • Lösningsarkitekt/IT-arkitekt 1 - Delta i planeringen av hur en framtida betalinfrastruktur ska se ut. Ta fram hur den framtida lösningen ska se ut och hur det kan genomföras. Kompetens inom lösning, applikation och integration.
  • Lösningsarkitekt 2 - Nytt projekt som ska hantera EU-förordningen 847. Meriterande att kunna XML, integration, ev. lite stordator. Det här uppdraget kommer eventuellt kunna kombineras 50/50 med ett annat uppdrag som handlar om införande av en extern gateway och API förmåga. Kunskap inom IBM's produkter,bla Datapower och API-Connect är ett plus. Meriterande att kunna fler eller andra produkter.
Arbetsuppgifter för Verksamhetsarkitekter
  • Verksamhetsarkitekt 1 - Samma projekt som "Lösningsarkitekt/IT-arkitekt 1" ovan men med fokus på process- och informationsmodellering.
  • Verksamhetsarkitekt 2- Jobba med Mervärdestjänster. Analysera vilka förmågor som behövs för nya tjänster som affärsutvecklare tar fram. Påverkaransanalys, omfattningsanalys, krav/user stories, delta i framtagande av business case och ge input till nästa steg. 50% under Q1.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SJR har varit verksamma sedan 1993 och fokuserat på att hjälpa kunder att hitta rätt kompetens enligt behov samt att erbjuda kandidater spännande nya utmaningar. SJR IT är ett bolag inom SJR koncernen som är specialiserat på IT och digital transformation.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
17 feb
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
IT-Arkitektur

Inga fler liknande jobb tillgängliga