SJR · Publicerad 23 dec 2019
Har du en bred erfarenhet som order och logiskkoordinator, jobbar prestigelöst samtidigt som du drivs av att ta ett stort eget ansvar? Är du dessutom en person som är noggrann och samarbetsvillig och har en stor kunskap inom transportdokumentation både inrikes och utrikes?
Då har Boule ditt nästa jobb!


Du välkomnas till ett stabilt företag med hög bibehållen kompetens inom företaget och gruppen består av 4 erfarna medarbetare. Boule sitter i ljusa lokaler i Spånga där både deras utveckling, produktion och försäljning finns. Boule är ett företag med "högt i tak" i arbetsklimatet och många av kollegorna stanna länge här på Boule.

I rollen som order och logistikkoordinator kommer du främst att arbeta med orderregistrering och fakturering samt hantera leveranser och transportdokumentation för flera olika världsdelar. I tjänsten ingår problemlösning och från att ordrar läggs till leverans tar det ca 3 veckor, vilket gör att det ställer krav på noggrannhet, stresstålighet och tålamod. Det förekommer mycket kommunikation i denna roll både internt och externt, både via mail och telefon.

För att trivas hos Boule;

Ska du ha en gymnasieutbildning och helst en eftergymnasial utbildning inom relevant område. Du har jobbat med ovan nämnda arbetsuppgifter i minst 3 år och har erfarenhet från att arbetat inom export och transport, gärna utanför EU samt erfarenhet av skeppning och betalningsvillkor och leveransvillkor. Har du tidigare jobbat med tull eller rembuser är det en merit men inget krav. Du ska vara flytande i tal och skrift i både svenska och engelska.

För att lyckas i tjänsten är du serviceinriktad, prestigelös och samarbetsvillig. Du är stresstålig och har lätt för att driva dina arbetsuppgifter framåt. Du jobbar noggrant och kan samtidigt se helheten, är en teammänniska med strukturerat arbetssätt.

Låter detta som din nästa tjänst?
Välkommen med din ansökan!


Ansökan
;

I denna rekrytering har Boule valt att samarbeta med SJR. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Anette Skantz 076-647 16 66. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening. Notera även att vi tyvärr inte kan ta emot CV via e-post.

Boule Medical AB och moderbolaget Boule Diagnostics AB, är verksamt inom området laboratoriemedicin med speciell inriktning på hematologisystem för automatisk blodcellräkning till både human- och veterinärmarknaden. Bolaget är en internationell koncern med 97 procent export, försäljning i över 100 länder och med dotterbolag och säljkontor i Sverige, USA, Kina, Mexiko och Indien. Boule Diagnostics AB är börsnoterat på NASDAQ Stockholm. Bolaget har egen utveckling, produktion och försäljning och finns i Spånga i Stockholm. Boule Medical AB har i dag cirka 80 medarbetare som arbetar i nya lokaler i Spånga.

För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår integritetspolicy https://sjr.se/gdpr/integritet...

Titel: Order och Logistikkoordinator
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
21 feb 2020
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Transport & Logistik
Underkategori
Logistik
Visa var

Inga fler liknande jobb tillgängliga