SJR · Publicerad 4 apr 2019

Har du viss erfarenhet av administration, engagemang och ett intresse för försäkringar? Då finns det många möjligheter till nästa uppdrag!

Arbetsuppgifter

Som försäkringsadministratör kontrollerar och attesterar du bland annat inkomna fakturor. Har viss kontakt med leverantörer, ekonomiavdelning samt handlägger försäkringar. Du kommer också till exempel att driva påminnelsehantering.

Lämplig bakgrund

Till denna roll ser vi att du har minst en gymnasieexamen samt något år relaterad administrativ erfarenhet, intresse för försäkringar och är bekväm i både Svenska och Engelska i tal och skrift. Som person är du noggrann, kvalitetsmedveten samt prestigelös

Viktig information
Ovanstående är ett konsultuppdrag med anställning hos SJR. Anmäl ditt intresse för tjänsten snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Eric Brobeck 076 647 16 04

Konsult hos SJR

Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär.

Om företaget

SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag och har sedan 1993 byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 550 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Helsingborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på First North. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
2 juni 2019
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Försäkring
Visa var

Inga fler liknande jobb tillgängliga