SJR · Publicerad 31 okt

Har du erfarenhet av att arbeta som ekonomiassistent? Tycker du om att lära dig nya saker? Då kan du vara den vi söker! Vi söker just nu en kommunikativ och driven ekonomiassistent som kommer arbeta med både kund-, och leverantörsreskontra. Låter denna tjänst intressant? Sök då tjänsten på en gång - vi arbetar med löpande urval!

Om rollen

Som ekonomiassistent hanterar du kund- och leverantörsreskontra, in- och utbetalningar samt löpande redovisning. I rollen som ekonomiassistent är ditt huvudsakliga ansvarsområde bolagets reskontraflöde och dess processer vilket bland annat innefattar hantering av leverantörsfakturor, kundinbetalningar, leverantörsutbetalningar, visst bokslutsarbete samt hantering av påminnelser och inkasso.

Lämplig bakgrund

För denna roll ser vi att du har erfarenhet av att arbeta som ekonomassistent samt vana av att arbeta med både kund- och leverantörsreskontra. Det är en fördel om du har någon form av utbildning inom ekonomi. Vi ser gärna även att du har erfarenhet av löpande bokföring och/eller varit behjälplig vid bokslut.
Som ekonomiassistent hos oss önskar vi att du har systemvana samt goda kunskaper i Officepaketet, framförallt Excel. Det är även viktigt att du har goda kunskaper i svenska och engelska.

Din personlighet
Som person är du framåt, nyfiken och har en vilja att utvecklas och lära dig nya saker. Du är kommunikativ och noggrann i ditt arbete.

Uppdraget
Uppdraget är ett konsultuppdrag med anställning hos SJR. Välkommen med din ansökan. Om du har frågor är du välkommen att kontakta Elin Hansen på 0704715919.

Konsult hos SJR
Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär.

Om företaget

SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag och har sedan 1993 byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 550 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Helsingborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på First North. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
30 dec
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Ekonomiassistent
Visa var