SJR · Publicerad 19 juli 2021

Vill du arbeta som fastighetsekonom på ett bolag med trivsamt klimat? Vill du bli en del av ett positivt team där vi hjälps åt och tar hand om varandra? Finns du tillgänglig som konsult i augusti och kan du tänka dig anställning efter sex månader om det känns bra? Varmt välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter:

Som fastighetsekonom hos vår kund kommer du att ingå i ett team om fyra personer där du arbetar nära CFO, redovisningschef och en annan ekonom som arbetar med löpande bokföring. Nu behöver ekonomiavdelningen förstärkning när det kommer till analys och avstämningar, men du bör även kunna arbeta operationellt med redovisning. Det är ett mycket familjärt och trivsamt bolag med ett varmt och genuint klimat.

Du förväntas komma in med gedigen kunskap och erfarenhet och snabbt sätta dig in i verksamheten.

Arbetet och rollen innebär bland annat:
  • Bolagsansvar över en rad mindre bolag
  • Löpande redovisning från ax till limpa
  • Analys och viss controlling (om du vill)
  • Period- och årsbokslut
  • Moms, skatt och inkomsdeklerationer
  • Vara med och utveckla processer och rutiner på ekonomiavdelningen
  • Viss koncernredovisning men du behöver inte kunna det sedan tidigare
För rätt person finns det stora möjligheter att få växa in i rollen som redovisninsgchef på sikt!

Vem är du?

Vi tror att du är en erfaren bolagsekonom som har flera års erfarenhet av kvalificerad redovisning där du är självständig i bokslutsarbetet. Du har ett strukturerat arbetssätt och ett öga för detaljer. Ditt engagemang och ansvarstagande gör att du inte lämnar något halvdant efter dig. Du drivs av utveckling vilket är något som vi kan erbjuda både på ett personligt plan och i tjänsten.

Som person är du framåt, glad och social. Vi tror att du har högskoleutbildning inom ekonomi, är duktig på svenska och engelska samt att du är van vid Excel. Meriterande är dessutom om du har implementerat nytt ERP-system någon gång. För tilfället arbetar bolaget i Fortnox men kommer förmodligen att vilja byta inom kort.

Konsult hos SJR

Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär.

Lite mer information

Uppdraget är ett konsultuppdrag med anställning hos SJR eller som Interimskonsult via ditt egna bolag. Uppdraget startar omgående och kommer att pågå i sex månader för att sedan kunna övergå i en tillsvidareanställning. Urvals- och intervjuarbetet kommer att ske löpande. Du söker tjänsten via www.sjr.se. Alla ansökningar och kontakter kommer att behandlas konfidentiellt. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att höra av dig till ansvarig rekryterare, Emma Hultberg, på telefonnummer: 076 647 16 41. Jag ser fram emot din ansökan - varmt välkommen!

Om SJR

SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag och har sedan 1993 byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 550 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Helsingborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på First North. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå.

Titel: Bolagsekonom
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
25 aug 2021
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Redovisningsekonom
Visa var

Inga fler liknande jobb tillgängliga