SJR · Publicerad 14 okt 2019

Är du en senior Business Controller som vill jobba verksamhetsnära med stort lönsamhetsfokus i en värdegrundsbaserad verksamhet? Motiveras du av möjligheten att vara med och påverka när två marknadsledande bolag inom säkerhetsbranschen går samman? Då kan det vara dig Nokas Security/AVARN Security söker!

I rollen ansvarar du för uppföljning av en eller två geografiska regioner. Du ingår i den regionala ledningsgruppen och är det naturliga bollplanket till Regionchefen. Tjänsten är stationerad på Nokas/AVARN Securitys trevliga kontor i Västberga söder om Stockholm där du blir en del av en controllergrupp på 6 personer och rapporterar till chefen för Business Control. Resor inom regionen förekommer i tjänsten.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
 • Stötta regionchef och den regionala ledningsgruppen i löpande analys och uppföljning utifrån budget och nyckeltal
 • Ta fram resultatrapporter och genomföra analys med hjälp av QlikView
 • Lönsamhetsanalys på avtal och bemanning på respektive ort
 • KPI uppföljning
 • Budget och prognos arbete
 • Delta i strategiska förbättringsprojekt
 • Bidra till utveckling ekonomisk kompetens hos operativa chefer
 • Säkra administrativa rutiner och kvalitet i rapportering
 • Genomföra business case
 • Övrigt förekommande ad hoc uppgifter relaterade till controllerfunktionen
Du förväntas ta en proaktiv roll där du ständigt fokuserar på förbättring och ökad lönsamhet. Som Business Controller bistår du med effektiviseringsåtgärder och vidareutvecklar verktyg och rutiner för ekonomisk uppföljning. I samband med att Nokas och AVARN går samman kommer det också att vara arbetsuppgifter som är relaterade till sammangåendet så som systemanpassning.

Din bakgrund
Vi söker dig som har minst 5 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter från en komplex organisation. Akademisk examen eller motsvarande eftergymnasial utbildning inom ekonomi är ett krav. Vi ser gärna att du tidigare arbetat med service- eller bemanningsbaserad verksamhet. Du har en god förståelse för det ekonomiska flödet och är van att jobba strukturerat mot deadlines. Du är en rutinerad användare av Excel samt talar och skriver flytande svenska. Har du tidigare jobbat i stora komplexa bolag är det en fördel då det blir lättare att förstå helheten. Hög IT-kompetens med erfarenhet av Navision och SAP samt av QlickView är ett plus.

För att trivas och lyckas i rollen hos Nokas/AVARN Security ser vi gärna att du är prestigelös, självständig och lösningsorienterad. Vi tror att du har ett genuint intresse för verksamhetsstyrning och gillar eget ansvar inom en organisation i förändring med många kontaktytor, tempo och dynamik. Du är handlingskraftig och målorienterad samtidigt som du är en flexibel lagspelare som värdesätter dina relationer till kollegor.

Ansökan
I den här rekryteringen samarbetar Nokas/AVARN Security med SJR. Du söker tjänsten via www.sjr.se. Urval och intervjuer sker löpande och vi ber dig ansöka snarast. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Kontakta gärna ansvarig rekryteringskonsult Helena Öberg på 076-647 16 03 eller på helena.oberg@sjr.se om du har några frågor.

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening. Notera även att vi tyvärr inte kan ta emot CV via e-post.

Varmt välkommen med din ansökan!

För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår integritetspolicy https://sjr.se/gdpr/integritet...

Om Nokas Security AB/AVARN Security Services AB
Vi är en säkerhetskoncern med verksamhet i Norge, Sverige och Danmark. Vi levererar säkerhets- och kontanthanteringslösningar till kunder i hela Norden. Vår vision är att vara Europas ledande totalleverantör av trygghet för människor och värden. I koncernen arbetar cirka 17 000 medarbetare. Sammanslagningen av Nokas och AVARN är igång och under en tid framöver så kommer vi att synas i både Nokas och AVARNs uniformer och fordon, för att successivt övergå till AVARNs grafiska profil. Bolagen har mycket gemensamt och kompletterar varandra på ett sätt som skapar nya möjligheter. Tillsammans bygger vi ett modernt säkerhetsföretag, som är attraktivt för både kunder och medarbetare.

Våra värdeord är en plattform för att skapa en sund företagskultur och ett arbetssätt som stöder vår verksamhet:
 • Handlingskraft - Vi är beslutsamma, antar utmaningar och skapar möjligheter.
 • Samarbete - Vi arbetar tillsammans med kunder och kollegor för att nå gemensamma mål.
 • Pålitlighet - Vi tar ansvar, är öppna, ärliga, och håller det vi lovar.
 • Engagemang - Vi är positiva, visar arbetsglädje och gör vårt allra bästa.
Titel: Business Controller
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
30 nov 2019
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Controller
Visa var

Inga fler liknande jobb tillgängliga