SJR · Publicerad 22 sept 2021

Om företaget

Capio S:t Görans Sjukhus ingår i en av Europas ledande vårdkoncerner, Ramsay Santé, och är det första och enda privat drivna akutsjukhuset i Sverige. Sjukhuset är centralt beläget på Kungsholmen i Stockholm och har cirka 2 300 anställda, 340 vårdplatser och vi tar emot drygt 290 000 besök om året. Tidningen Dagens Medicin har utsett Capio S:t Görans Sjukhus till "Bästa mindre sjukhus 2019". Vår vision är att driva framtidens sjukvård, att ge bättre vård genom att lära, utmana och förnya. Våra värderingar är "Du är viktig - din åsikt gör skillnad", "Vi är nyfikna och modiga" och "Vi vill alltid bli bättre". Vi erbjuder en mängd förmåner för medarbetare via vår förmånsportal Benify, bland annat friskvårdsbidrag på 3 000 kr/år och tillgång till ett gratis gym.

Om tjänsten

Som Controller för Hjärtkliniken och fysiologiska kliniken på Capio S:t Görans Sjukhus så ingår du i stabsfunktionen och är i ditt uppdrag direkt underställd verksamhetschefen på Hjärtkliniken. Du ingår i båda klinikernas ledningsgrupper. I din roll som Controller fungerar du som ett stöd till verksamhetschefer och första linjens chefer avseende ekonomifrågor vilket sker i ett nära samarbete med övriga i controllergruppen och Ekonomiavdelningen.

Som controller kommer du att ansvara för bokslutsprocessen, driva budgetarbetet samt tillser att rapportering/uppföljning sker enligt satta deadlines och i enlighet med Capios gällande rapporteringsstruktur och definitioner. Du kommer att stödja chefer med analys- och rimlighetsbedömning av resultat samt ekonomiska nyckeltal, exempelvis KPP. I din roll ingår att stödja, driva och vara delaktig i olika förbättringsarbeten inom verksamheten och som medlem i klinikernas ledningsgrupp.

Din bakgrund

Du har en akademisk examen inom ekonomi och några års erfarenhet som controller/financial controller med erfarenhet av budgetarbete. Som person är du strukturerad, noggrann och trivs med att arbeta i en verksamhetsnära roll. Du är självgående, uthållig och flexibel samt har lätt för att samarbeta med olika typer av människor. Vidare så är du kommunikativ, pedagogisk och kan förklara ekonomi på ett förståeligt sätt.

Ansökan

I denna rekrytering har Capio S:t Görans Sjukhus valt att samarbeta med SJR. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Karin Van Egeraat på 070 4715908.
Vi gör urval och intervjuar löpande. Notera att vi tyvärr inte tar emot ansökningshandlingar via e-post.

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla känsliga personuppgifter, dvs. uppgifter om hälsa och sexualliv, religiös eller filosofisk övertygelse, politiska åsikter, facktillhörighet eller etniskt ursprung.

I det fall den sökta tjänsten medför ekonomiskt ansvar kommer en kreditupplysning att genomföras avseende slutkandidaten.

Varmt välkommen med din ansökan!

Titel: Controller
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
21 nov 2021
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Controller
Visa var

Inga fler jobb från SJR tillgängliga

Inga fler liknande jobb tillgängliga