SJR · Publicerad 24 feb 2021

Vi på SJR söker nu dig som jobbar som konsult och har minst 4 års erfarenhet från Financial /Business Controller eller liknande. Vi har just nu en stor efterfrågan på dessa uppdrag och vill gärna komma i kontakt med dig som inte träffat oss tidigare. Som Controller får du en nyckelroll hos våra kunder där du bistår med finansiell information för att optimera beslutsfattande, driva lönsamhet och främja bolagets ekonomistyrning.

Arbetsuppgifter;
Vi söker dig som har jobbat med b.la;
  • Prognoser
  • Budget
  • Månadsbokslut
  • Analyser
  • Rapportering
  • Projektuppföljning
Proaktiv och kontinuerlig utveckling och effektivisering av processer och rutiner, har lätt för att kommunicera och skapa förtroende hos kollegor.

Vem söker vi;

Vi söker dig som har jobbat med uppgifterna ovan i 4 år och har en universitetsexamen, helst ekonomisk eller motsvarande. Du har en stor systemkunskap och är en mycket van användare av Excel eller BI system. Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat.

För att trivas hos våra kunder ser vi att du är driven, anpassningsbar och strukturerad. I denna roll krävs ett stort analytiskt tänk samtidigt som du är kommunikativ och pedagogisk. Du trivs med att hålla deadlines och har lätt för att samarbeta med kollegor. Du har lätt för att prioritera och sprider härlig energi omkring dig.

Låter det som du? Varmt välkommen med din ansökan!

Ansökan
Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Sista ansökningsdag är 2021-03-31

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening. Notera även att vi tyvärr inte kan ta emot CV via e-post.

Varmt välkommen med din ansökan!

För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår integritetspolicy: https://sjr.se/gdpr/integritet...


Konsult hos SJR

Att arbeta som konsult hos SJR innebär att du blir en del av en dedikerad organisation med kompetens att ge dig perfekta förutsättningar att utvecklas både inom din yrkesroll och på ett personligt plan. Du får tillgång till vårt stora nätverk av intressanta företag och uppdragsgivare och därmed en unik möjlighet att ta din karriär till nästa steg.

Vi på SJR bryr oss om vår personal och tillsammans med oss får du en långsiktig partner som ger dig trygghet och stöd. Vi är lyhörda för dina behov och du kommer att ha en nära relation med din konsultchef som hjälper dig med dina utmaningar.


Om företaget
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande och mest erfarna bolag inom rekrytering och konsultlösningar. Ända sedan starten 1993 har vi varit specialiserade inom såväl personlighetsbedömning som de områden vi rekryterar till, vilket ger oss en unik förmåga att utifrån högt ställda krav matcha rätt kompetens med rätt uppdragsgivare.
Vi erbjuder specialistkompetens inom Finance, HR, Supply Chain och IT.

SJR är idag cirka 550 medarbetare med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg och Uppsala. Koncernen består av moderbolaget SJR in Scandinavia AB med dotterbolagen SJR in Sweden AB, Ogunsen AB, SJR IT AB och WES AB.

Titel: Controller
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
25 apr 2021
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Controller
Visa var

Inga fler liknande jobb tillgängliga