SJR · Publicerad 1 mars

Är du nyutexaminerad från högskola eller universitet inom ekonomi eller juridik och vill börja din karriär inom försäkringsbranschen? Trivs du dessutom i en assisterande roll med mycket ansvar samtidigt som du är driven och positiv?

Då har Brim ditt nästa jobb!

Brim är försäkringsförmedlare inom byggsektorn och behöver nu utöka med en försäkringsassistent till deras team. Teamet består av 11 st och du kommer vara behjälplig till flera av deras försäkringsrådgivare. Hos Brim får man chansen att lära sig från grunden och utvecklas internt. De sitter i ljusa lokaler centralt i Stockholm.

Arbetsuppgifter;
Som försäkringsförmedlarassistent på Brim kommer dina arbetsuppgifter innefatta produktion av försäkringar samt förberedelse och delaktighet vid förnyelsearbete. I arbetet ingår även andra administrativa arbetsuppgifter som bland annat fakturering. Du har daglig kontakt med företagets kunder och försäkringsbolag i Sverige och utlandet.

Bakgrund;
Vi söker dig som är nyutexaminerad från högskola eller universitet inom ekonomi eller juridik. Du har god datavana, främst inom Office-paketet och framför allt i Excel. Du ska även ha mycket goda språkkunskaper i svenska och engelska. Du ska arbetslivserfarenhet från studietiden.

För att trivas hos Brim bör du vara driven, stresstålig och strukturerad. Du gillar att ha många bollar i luften och har ett härligt driv. Du är flexibel och prestigelös samtidigt som du är serviceinriktad och lättlärd.

Viktig information;
I denna rekrytering samarbetar Brim med SJR. Skicka in Din ansökan snarast då urval och intervjuer sker löpande. Du söker tjänsten via www.sjr.se. Alla ansökningar och kontakter kommer att behandlas konfidentiellt. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult, Anette Skantz, 076-647 16 66

Vi ser fram emot din ansökan!

Brim är Nordens ledande försäkringsförmedlare inom byggsektorn. Brim är idag under stark tillväxt. Basen för verksamheten är försäkringsprogram för entreprenad- och fullgörandeförsäkring. Läs mer på www.brim.se
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.
+ Läs mer om företaget