SJR · Publicerad 16 juni 2020

Vi på SJR söker nu en ekonomiassistent till vår kund som är en välkänd mäklarfirma.
Du kommer att arbeta tillsammans med deras CFO och hantera företagets leverantörsreskontra och även hjälpa till med kundfakturering.

Kunden har kontor i centrala Stockholm. Detta är ett konsultuppdrag på ca 3 månader med start omgående.

Arbetsuppgifter

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara att hantera företagets leverantörsfakturor. Du kommer att hantera de fakturor som fastnar och kontrollera att det blir rätt. Du kommer även registrera och uppdatera nya leverantörer i systemet. En annan del i jobbet är att hantera företagets kundfakturor som skickas ut manuellt och bokföra dem samt göra månadsavstämningar.

Bakgrund

För att passa in i rollen som ekonomiassistent hos vår kund behöver du vara noggrann, självgående och du måste kunna ta eget ansvar. Du har arbetat med liknande arbetsuppgifter i några år sedan tidigare och du har förståelse för redovisning.

Detta är ett konsultuppdrag på ca 3 månader med start omgående.

Ansökan
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig Konsultchef Emma Levin på 076 647 16 65. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Sista ansökningsdag är 2020-06-25.

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening. Notera även att vi tyvärr inte kan ta emot CV via e-post.

Varmt välkommen med din ansökan!

För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår integritetspolicy: https://sjr.se/gdpr/integritet...


Konsult hos SJR

Att arbeta som konsult hos SJR innebär att du blir en del av en dedikerad organisation med kompetens att ge dig perfekta förutsättningar att utvecklas både inom din yrkesroll och på ett personligt plan. Du får tillgång till vårt stora nätverk av intressanta företag och uppdragsgivare och därmed en unik möjlighet att ta din karriär till nästa steg.

Vi på SJR bryr oss om vår personal och tillsammans med oss får du en långsiktig partner som ger dig trygghet och stöd. Vi är lyhörda för dina behov och du kommer att ha en nära relation med din konsultchef som hjälper dig med dina utmaningar.


Om företaget
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande och mest erfarna bolag inom rekrytering och konsultlösningar. Ända sedan starten 1993 har vi varit specialiserade inom såväl personlighetsbedömning som de områden vi rekryterar till, vilket ger oss en unik förmåga att utifrån högt ställda krav matcha rätt kompetens med rätt uppdragsgivare. Vi erbjuder specialistkompetens inom Finance, HR, Supply Chain och IT.

SJR är idag cirka 550 medarbetare fördelade på tre regioner - Stockholm, Väst och Syd, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Helsingborg. Koncernen består av moderbolaget SJR in Scandinavia AB med dotterbolagen SJR in Sweden AB, Ogunsen AB, SJR IT AB och WES AB.


Titel:
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
15 aug 2020
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Ekonomiassistent
Visa var

Inga fler liknande jobb tillgängliga