SJR · Publicerad 21 aug 2019

Har du ett intresse för system och en bakgrund inom ekonomi? Tycker du att det är kul med nya utmaningar? Vi söker till vår kund på Söder i Stockholm en ekonomiassistent med systemvana.

Nedanstående är ett konsultuppdrag till och med december 2020 där du kommer att täcka upp för ett föräldravikariat. Tjänsten är placerad på Söder i Stockholm med start så snart som möjligt.

Tjänstebeskrivning

I denna roll kommer du att fungera som en kontrollfunktion där du ansvarar för den svenska delen av koncernens digitala fakturasystem.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att innefatta:
  • Kontroll av moms på fakturor
  • Ha mycket kommunikation med både kollegor och leverantörer
  • Utläggskontroll
  • Kvittohantering
  • Ansvara för frågor kring fakturasystemet
I denna roll blir du en del av en ekonomiavdelning där du kommer att sitta i ett öppet kontorslandskap tillsammans med övriga kollegor. Du ges en stor möjlighet att utvecklas i tjänsten där även resor utomlands kan förekomma. I början av uppdraget kommer du få en introduktion och gå bredvid en kollega för att på bästa sätt komma in i uppgifterna.

Lämplig bakgrund

För att trivas och kunna göra ett bra jobb ser vi att du som söker:
  • Gärna har tidigare erfarenhet av att ha jobbat med reseräkningar och fakturaflöde
  • Har minst en gymnasieutbildning inom ekonomi
  • Har erfarenhet av att ha arbetat med system
  • Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska
Din personlighet kommer även att vara viktig i detta uppdrag. Du är en driven person med positiv energi som du gärna delar med dig av. Vidare är du inte rädd att ta kontakt med kollegor och leverantörer när du saknar information. Du är nyfiken och kan arbeta självgående.

Bra att veta

Ovanstående är ett konsultuppdrag på 16 månader med start omgående. Tjänsten är på heltid och arbetet utförs under kontorstid med möjlighet till flex. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan därför komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Skicka därför in din ansökan redan idag! Har du frågor rörande tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Gustav Kendel, 076- 647 16 45.

Ansökan

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening. Notera även att vi tyvärr inte kan ta emot CV via e-post.

Varmt välkommen med din ansökan!

För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår integritetspolicy: https://sjr.se/gdpr/integritet...


Konsult hos SJR

Att arbeta som konsult hos SJR innebär att du blir en del av en dedikerad organisation med kompetens att ge dig perfekta förutsättningar att utvecklas både inom din yrkesroll och på ett personligt plan. Du får tillgång till vårt stora nätverk av intressanta företag och uppdragsgivare och därmed en unik möjlighet att ta din karriär till nästa steg.

Vi på SJR bryr oss om vår personal och tillsammans med oss får du en långsiktig partner som ger dig trygghet och stöd. Vi är lyhörda för dina behov och du kommer att ha en nära relation med din konsultchef som hjälper dig med dina utmaningar.


Om företaget
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande och mest erfarna bolag inom rekrytering och konsultlösningar. Ända sedan starten 1993 har vi varit specialiserade inom såväl personlighetsbedömning som de områden vi rekryterar till, vilket ger oss en unik förmåga att utifrån högt ställda krav matcha rätt kompetens med rätt uppdragsgivare. Vi erbjuder specialistkompetens inom Finance, HR, Supply Chain och IT.

SJR är idag cirka 550 medarbetare fördelade på tre regioner - Stockholm, Väst och Syd, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Helsingborg. Koncernen består av moderbolaget SJR in Scandinavia AB med dotterbolagen SJR in Sweden AB, Ogunsen AB, SJR IT AB och WES AB.


Titel: Ekonomiassistent
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
20 okt 2019
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Ekonomiassistent
Visa var

Inga fler liknande jobb tillgängliga