SJR · Publicerad 21 feb

Vill du arbeta 75 % och gillar att jobba självständigt? Och värdesätter du att arbeta med härliga och prestigelösa kollegor? Vår kund söker just nu en ekonomiassistent med start enligt överrenskommelse.

Nedanstående är ett konsultuppdrag på 6 månader med chans till överrekrytering av kundFöretaget är ett produktionsbolag som utvecklar och tillverkar utrustning som gör det möjligt att använda mobiltelefoni samt landmobil kommunikationsradio på platser där man normalt har svårt att få täckning t.ex. bil- och tågtunnlar. Kunden har kontoret beläget i Hammarby Sjöstad.

Tjänstebeskrivning

I rollen som ekonomiassistent kommer du att ha bred och varierad roll. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara inom administration och ekonomi. Det innefattar:
 • Skapa kundfakturor
 • Bokföring av leverantörsfakturor
 • Ut- och inbetalning samt återrapportering
 • Orderregistrering, inleveranser och databashantering
 • Boka resor och hotell
 • Hantera följesedlar och matcha dem mot fakturor
Vidare kommer du att vara lite av en allt i allo och se till att det ser snyggt ut på kontoret, du kommer ha kontakt med leverantörer kring allt som rör lokalen som t.ex. städ och alltid se till att det finns kontorsmaterial. Du kommer samtidigt som du sköter reskontran kommer du att vara deras kontorsstjärna!

Lämplig bakgrund

För att trivas och kunna göra ett bra jobb ser vi att du som söker har:
 • Minst en gymnasieexamen inom ekonomi
 • Har en förståelse för ekonomi och har arbetat med det
 • Har goda kunskaper i svenska och engelska
 • Har goda kunskaper i Excel
 • Förståelse för valutor
I detta uppdrag kommer det att läggas stor vikt på din personlighet. Du är en noggrann och ansvarsfull person med ett sinne för siffror. Vidare är du serviceinriktad och har lätt för att kommunicera med människor samt kan ha många bollar i luften. För att trivas i denna roll bör du ha ett öga för detaljer, gilla siffror och förstår logiken i reskontraarbetet samtidigt som du är en positiv fläkt för dina kollegor.


Bra att veta

Ovanstående är ett konsultuppdrag på 6 månader med start enligt överrenskommelse. Tjänstens omfattning är 75 % och arbetet utförs under kontorstid där flex tillämpas. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan därför komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Skicka därför in din ansökan redan idag! Har du frågor rörande tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Marina Hedberg.

Konsult hos SJR

Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär.

Om företaget

SJR in Scandinavia (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag och har sedan 1993 byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 550 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Helsingborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på First North. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå. SJR arbetar med uppdrag till privata näringslivet, myndigheter och statliga bolag.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
22 apr
Omfattning
Deltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Ekonomiassistent
Visa var

Inga fler liknande jobb tillgängliga