SJR · Publicerad 23 juni 2021

Vi på SJR söker nu dig som har jobbat med leverantörsreskontran och kan tänka dig att gå över till kunden efter de 6 månaderna du jobbat som konsult. Kunden är en stor aktör inom sin nisch och företaget präglas av entreprenadsandsanda och sitter i Älvsjö. Uppdraget startar månadsskiftet augusti/september

Arbetsuppgifter;
Du kommer att jobba med hela flödet i leverantörsreskontran med b.la;
  • Ankomstregistrering
  • Attestflöde
  • Bokningar av fakturor
  • Påminnelser
  • Bankfiler
I tjänsten kommer du även att jobba med kundinbetalningar och avstämningar. I rollen kommer du att vara spindeln i nätet och då man har mycket kontakt med kundens andra kontor i Göteborg samt alla kunder från norr till söder.

Vem söker vi;
Vi söker dig som minst har gymnasieutbildning inom ekonomi och har jobbat med leverantörsreskontra tidigare. Du har stor systemförståelse och lätt för att kommunicera med olika människor.

För att trivas hos kunden tror vi att du är prestigelös och noggrann, du jobbar strukturerat och har lätt för att skapa bra relationer. Du är lösningsorienterad och orädd för att göra högt och lågt. Du trivs i en roll där du får ge service och ser detta som självklart, att alltid ha nöjda kunder. Kunden erbjuder en härlig och familjär stämning där det är lätt till ett skratt.

Ansökan
Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Sista ansökningsdag är 2021-08-31

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening. Notera även att vi tyvärr inte kan ta emot CV via e-post.

Varmt välkommen med din ansökan!

För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår integritetspolicy: https://sjr.se/gdpr/integritet...


Konsult hos SJR

Att arbeta som konsult hos SJR innebär att du blir en del av en dedikerad organisation med kompetens att ge dig perfekta förutsättningar att utvecklas både inom din yrkesroll och på ett personligt plan. Du får tillgång till vårt stora nätverk av intressanta företag och uppdragsgivare och därmed en unik möjlighet att ta din karriär till nästa steg.

Vi på SJR bryr oss om vår personal och tillsammans med oss får du en långsiktig partner som ger dig trygghet och stöd. Vi är lyhörda för dina behov och du kommer att ha en nära relation med din konsultchef som hjälper dig med dina utmaningar.


Om företaget
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande och mest erfarna bolag inom rekrytering och konsultlösningar. Ända sedan starten 1993 har vi varit specialiserade inom såväl personlighetsbedömning som de områden vi rekryterar till, vilket ger oss en unik förmåga att utifrån högt ställda krav matcha rätt kompetens med rätt uppdragsgivare.
Vi erbjuder specialistkompetens inom Finance, HR, Supply Chain och IT.

SJR är idag cirka 550 medarbetare med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg och Uppsala. Koncernen består av moderbolaget SJR in Scandinavia AB med dotterbolagen SJR in Sweden AB, Ogunsen AB, SJR IT AB och WES AB.

Titel: Ekonomiassistent
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
22 aug 2021
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Ekonomiassistent
Visa var

Inga fler liknande jobb tillgängliga