SJR · Publicerad 19 aug 2020

Just nu söker SJR Ekonomiassistenter för kommande uppdrag i Stockholm. Vi söker dig med varierande kunskaper och erfarenheter. Älskar du siffror, är flexibel, snabblärd och har ett stort engagemang? Sök redan idag och ingå i vårat nätverk!

Som konsult kommer du vara anställd av SJR under uppdragstiden. Uppdragstiden kan variera från 3 månader och mer.

Arbetsuppgifter;

Dina arbetsuppgifter som ekonomiassistent kommer vara varierande och du kommer bland annat arbeta med kund-och leverantörsreskontra, in- och utbetalningar, fakturering , avstämningar, kontering med mera.

Din Bakgrund;

För att passa in i rollen som ekonomiassistent ser vi att du har en relevant utbildning inom ekonomi och gärna har erfarenhet av att ha arbetat som ekonomiassistent. Du har lätt för att lära dig nya system. Som person är du noggrann, strukturerad och flexibel. För att trivas i rollen som konsult behöver du vara självgående, flexibel och tycka om att träffa nya människor och kunna anpassa dig till nya arbetsplatser.

Ansökan
Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening. Notera även att vi tyvärr inte kan ta emot CV via e-post.

Varmt välkommen med din ansökan!

För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår integritetspolicy: https://sjr.se/gdpr/integritet...


Konsult hos SJR

Att arbeta som konsult hos SJR innebär att du blir en del av en dedikerad organisation med kompetens att ge dig perfekta förutsättningar att utvecklas både inom din yrkesroll och på ett personligt plan. Du får tillgång till vårt stora nätverk av intressanta företag och uppdragsgivare och därmed en unik möjlighet att ta din karriär till nästa steg.

Vi på SJR bryr oss om vår personal och tillsammans med oss får du en långsiktig partner som ger dig trygghet och stöd. Vi är lyhörda för dina behov och du kommer att ha en nära relation med din konsultchef som hjälper dig med dina utmaningar.


Om företaget
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande och mest erfarna bolag inom rekrytering och konsultlösningar. Ända sedan starten 1993 har vi varit specialiserade inom såväl personlighetsbedömning som de områden vi rekryterar till, vilket ger oss en unik förmåga att utifrån högt ställda krav matcha rätt kompetens med rätt uppdragsgivare. Vi erbjuder specialistkompetens inom Finance, HR, Supply Chain och IT.

SJR är idag cirka 550 medarbetare fördelade på tre regioner - Stockholm, Väst och Syd, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Helsingborg. Koncernen består av moderbolaget SJR in Scandinavia AB med dotterbolagen SJR in Sweden AB, Ogunsen AB, SJR IT AB och WES AB.


Titel:
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
18 okt 2020
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Ekonomiassistent
Visa var

Inga fler liknande jobb tillgängliga