SJR · Publicerad 4 jan 2021Om företaget

ASSA ABLOY är världsledande inom accesslösningar. Koncernen har 49 000 anställda och en omsättning på 8,9 miljarder euro 2019. Koncernen är ledande inom områden som effektiva dörrlösningar, säkra identiteter och entréautomatik. ASSA ABLOYs innovationer möjliggör trygg, säker och bekväm access till fysiska och digitala platser. Varje dag hjälper vi miljardtals människor att uppleva en öppnare värld.

Om tjänsten

ASSA ABLOY söker en erfaren Redovisningsekonom till koncernens moderbolag ASSA ABLOY AB med placering mitt i Stockholm city. Som Redovisningsekonom på ASSA ABLOY blir du en del av ett redovisningsteam på 6 personer och rapporterar direkt till redovisningschefen.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar bland annat:
  • Löpande bokföring och kontoavstämningar
  • Månads-, kvartals- och årsbokslut samt finansiell rapportering
  • Rapportering av skatter och avgifter
  • Delaktig i upprättandet av årsredovisning
  • Stöd till övriga teamet
  • Delaktighet i att utveckla- och förbättra rutiner och processer
  • Kontakter med revisorer
  • Samarbete/support med Treasury
Din bakgrund

Vi söker dig med högskoleexamen inom ekonomiområdet, företrädesvis med redovisningsinriktning och du har minst 5 års erfarenhet av att ha arbetat med hela redovisningsflödet. Vidare är du väl bekant med svenska redovisningsregler (K3/RFR 2) och skatteregler, IFRS och relevanta finansiella informationskrav för börsnoterade företag. Det är meriterande om du har tidigare systemerfarenhet av Visma och HFM. Eftersom engelska är koncernspråk förväntar vi oss att du talar flytande engelska, både muntligt och skriftligt.

Som person är du noggrann, strukturerad och lösningsorienterad. Du har en jordnära personlighet och stark förmåga att samarbeta med andra i teamet. Eftersom det är ett mindre team är det viktigt att du har en prestigelös inställning och backar upp där det behövs.

Ansökan

I denna rekrytering har ASSA ABLOY valt att samarbeta med SJR. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Karin Van Egeraat på mobilnr: 070 471 59 08. Vi gör urval och intervjuar löpande.

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening. Notera även att vi tyvärr inte kan ta emot CV via e-post.

Varmt välkommen med din ansökan!

Titel: Erfaren Redovisningsekonom
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
5 mars 2021
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Redovisningsekonom
Visa var

Inga fler liknande jobb tillgängliga