SJR · Publicerad 7 okt 2021

Vill du vara en del av ett växande och dynamiskt bolag? Söker du en roll inom redovisning där du både kommer utvecklas och utmanas? Ta då chansen och sök tjänsten som redovisningsekonom inom Corporate Services Finance på Intertrust Group.

Om tjänsten

Som erfaren redovisningsekonom på Intertrust Group ansvarar du för din klientportfölj på internationell nivå och fungerar som klientens lokala expert i frågor som rör redovisning och finansiell rapportering. Du blir en viktig supportfunktion för dina klienter, men också för dina kollegor i det dagliga arbetet.

Huvudsakliga ansvarsområden
 • Redovisning, månads- och kvartalsrapportering, bokslut och årsredovisningar för klienters räkning, (K2, K3, RFR2 och IFRS)
 • Kvalitetssäkra och kontrollera finansiella rapporter från externa parter och klienter samt att ansvara för att deadlines möts
 • Löpande kommunikation med klienter, externa parter samt kollegor
 • Samarbete med revisorer och koordinering av revision
 • Stötta kollegor, både jurister och lön/HR specialister, i redovisningsfrågor
 • Proaktivt förbättra och utveckla processer. samt vara delaktig i projekt, både internt och mot klienter
Vem är du?

För att lyckas i rollen har du ett öga för detaljer och samtidigt förmågan att inta ett helikopterperspektiv när det behövs. Du delar gärna din kunskap med andra och du värederar teamets framgång lika högt som din egen. Du trivs i en händelserik vardag där ingen dag är den andra lik, och du har därför lätt att prioritera och skapa struktur i det du gör.

Din bakgrund
 • Akademisk examen med företagsekonomisk inriktning, eller motsvarande
 • Minst 5 års erfarenhet av redovisning, inklusive årsredovisning
 • Flytande engelska och svenska i både tal och skrift
 • Meriterande med erfarenhet av att ha arbetat mot klient eller under konsultliknande förhållanden
 • God systemvana och avancerad användare av Excel
 • Erfarenhet av IFRS ses som meriterande
Vi erbjuder dig

På Stockholmskontoret är vi idag strax över 60 medarbetare som sitter i ljusa och fräscha lokaler på tionde våningen, i en av Hötorgsskraporna. Du kommer arbeta nära kollegorna i Corporate Services teamet som består av andra ekonomer, samt jurister och lönespecialister. Vi hittar gärna på saker tillsammans och vi värderar högt en arbetsplats som kan fungera i symbios med livet - vare sig det handlar om att riva av det där träningspasset på lunchen eller arbeta hemifrån. Vi erbjuder dessutom goda möjligheter till personlig och professionell utveckling samt konkurrenskraftiga anställningsvillkor och förmåner.

Ansökan

I denna rekrytering har Intertrust valt att samarbeta med SJR. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Elisabeth Khera, elisabeth.khera@sjr.se. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Sista ansökningsdag är 2021-10-31. Notera att vi tyvärr inte tar emot ansökningshandlingar via e-post.

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla känsliga personuppgifter, dvs. uppgifter om hälsa och sexualliv, religiös eller filosofisk övertygelse, politiska åsikter, facktillhörighet eller etniskt ursprung.

I det fall den sökta tjänsten medför ekonomiskt ansvar kommer en kreditupplysning att genomföras avseende slutkandidaten.

Varmt välkommen med din ansökan!

För information om hur vi behandlar dina personuppgifter se vår integritetspolicy: https://sjr.se/gdpr/integritet...

Titel: Redovisningsekonom
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
6 dec 2021
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Redovisningsekonom
Visa var

Inga fler jobb från SJR tillgängliga

Inga fler liknande jobb tillgängliga