SJR · Publicerad 6 nov 2020

Om rollen
En stor del av arbetet utgörs av att medverka i bankens arbete med att förhindra penningtvätt och finansiering av terrorism samt att ansvara för bankens transaktionsmonitorering och löpande uppdatera rutiner och den allmänna riskbedömningen.

Du kommer arbeta nära kundansvariga och ansvariga för bankens produkter och tjänster, för att tillsammans med dem tillse att det finns en effektiv kontroll av operativa risker i bankens processer. Det innebär bland annat att du följer upp fastställda kontroller i processerna och ser över rutiner. I rollen kommer du att få en bred inblick i banken och bidra till att alla enheter arbetar enligt gemensamt uppsatta processer och rutiner.

Du arbetar i ett mindre team om 3-4 personer och du kommer aktivt delta i projekt och bidra vid implementation av rutiner och kontroller i verksamheten.

Din bakgrund

Vi söker dig med erfarenhet från bank eller fondkommissionär och som har kunskap och erfarenhet inom AML-området. Du är van vid transaktionsmonitorering och analysarbete.

Som person är du noggrann, strukturerad och analytisk. Du drivs av att hitta lösningar med fokus på att skapa möjligheter för effektiv regelefterlevnad och riskhantering. För att trivas i organisationen är det viktigt att du är prestigelös och uppskattar att arbeta i en föränderlig miljö. Du är också kommunikativ och har lätt för att etablera goda och förtroendefulla relationer.

Välkommen med din ansökan!
Tjänsten är ett konsultuppdrag på 6 månader med anställning hos SJR och för rätt person finns möjlighet till förlängning eller överrekrytering till vår kund. Urval och intervjuer sker löpande så välkommen med din ansökan redan idag!

För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår integritetspolicy: https://sjr.se/gdpr/integritet...

Titel: First Line Compliance, AML
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
5 jan 2021
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Bank & Finans
Visa var

Inga fler liknande jobb tillgängliga