SJR · Publicerad 9 jan

Vi söker för vår kunds räkning en Fondadministratör till deras Middle Office. Vi tror att denna tjänst passar för dig som har ett intresse av finansbranschen och vill skaffa dig en bredare kunskap om fonder. Som person är det viktigt att du är noggrann och ansvarstagande. Du har en bra samarbetsförmåga, levererar med kvalitet och är prestigelös.
  • Vi söker dig som har en akademisk examen inom ekonomi, vi ser gärna att du är relativt nyutexaminerad eller har något års erfarenhet.
  • Har grundläggande kunskaper inom finansiell ekonomi och förvaltning
  • Har goda kunskaper i Svenska och Engelska
Arbetsuppgifter:

Bokning och avstämning av transaktioner, riskkontroll, rapportering och administration. Tjänsten innefattar också arbetsuppgifter av både löpande och ad hoc-karaktär. Du kommer att arbeta med ett brett utbud av olika fonder, samt riskkapital- och fastighetsfonder.

För att trivas i denna roll är du en noggrann och strukturerad person med en god administrativ förmåga. Vi vill att du bidrar till ett gott samarbete i teamet och att du är en positiv och prestigelös person.

Om tjänsten: Omgående, heltid, konsultuppdrag 6 mån med chans till förlängning

Konsult hos SJR

Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär.

Om företaget

SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag och har sedan 1993 byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 550 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Helsingborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på First North. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
10 mars
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Bank & Finans
Visa var