SJR · Publicerad 14 sept 2020

Nu söker vi en nyfiken och framåt person som vill anta möjligheten att få jobba som Gruppchef Operations på inkassobolaget Modhi Collect Sweden AB. Modhi sitter i ljusa och fräscha lokaler i Hammarby Sjöstad, bara 10 minuters promenad från Gullmarsplan. Du erbjuds en öppen och ambitiös kultur där det finns möjlighet att växa och utvecklas inom organisationen.

Modhikoncernen ingår i norska Sparebank 1 Gruppen och bedriver sedan april 2020 verksamhet i Sverige i systerbolagen Modhi Collect Sweden AB och Modhi Finance Sweden AB. Modhi Collect Sweden AB bedriver inkassoverksamhet med tillstånd från Datainspektionen.

Om tjänsten

Som Gruppchef Operations för inkassoverksamheten kommer du leda det dagliga arbetet med indrivning av fordringsportföljer. Operations är hjärtat av Modhis verksamhet och gruppen består idag av 4 personer med mål att bli flera allteftersom verksamheten i Sverige växer. Då företaget är i en stark tillväxtfas så kommer din roll vara föränderlig och du kommer få anta nya utmaningar, ansvar och arbetsuppgifter som inte alltid ligger inom ramarna för din tjänst.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
  • Leda och utveckla en växande grupp med erfarna inkassohandläggare
  • Delta i pre-sales verksamhet för att bygga ny affär, ansvara för on-boarding av nya affärer
  • Ansvara för att kundaffärer levererar resultat enligt uppsatta mål
  • Utveckla och kravställa systemstöd, arbetsprocesser och rutiner för effektiv hantering med hög kvalitet
  • Ansvara för affärsrelationen med utvalda samarbetspartners och samarbetet inom Modhikoncernen för operations
  • Säkerställa god efterlevnad av gällande regler, policys, lagar och förordningar
  • Genomföra rapportering och uppföljning enligt Modhis regelverk och bidra till att bygga en framgångsrik kultur i företaget
Vem söker vi?

Vi söker dig som har högskoleexamen inom ekonomi eller juridik, eller relevant yrkeserfarenhet. Det är ett krav att du har gedigen och praktisk erfarenhet från inkassoverksamhet och förstår flödena väl, du har tidigare arbetat i en ledande position med eget lönsamhetsansvar. Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift och det är meriterande om du även har kunskaper i ytterligare språk. Mycket goda kunskaper i Microsoft Officepaketet är ett krav.

Det är en fördel om du har erfarenhet från reglerade finansiella företag inom konsumentkrediter. Erfarenhet av processutveckling och kravställning på systemleverantörer samt arbete med kundrelationer och pre-sales är meriterande.

Som person är du initiativtagande, vågar fatta beslut, är självständig och har ett stort intresse för människor och är kulturbyggande. Vidare är du prestigelös med en stor vilja att lära och utveckla både andra och dig själv och ser ledarskapet som en naturlig del i din roll. Då företaget är nyetablerat i Sverige behöver du kunna axla att utveckla en roll där inte alltid tydliga ramar och processer finns. Du är orädd och kommunikativ och kan tänka och ta beslut utanför boxen.

Visst vill du vara med på Modhis resa framåt? Välkommen med din ansökan!

Om koncernen

SpareBank1 är Norges näst största finansaktör och utgörs av en allians mellan regionala och lokala sparbanker och erbjuder ett komplett utbud av finansiella produkter och tjänster till individer och företag på hela den norska marknaden. Sparebank1 alliansen har ett samägt produktbolag, Sparebank1 Gruppen, som levererar attraktiva produkter och tjänster med fokus på goda kundupplevelser till SpareBank 1 alliansen och dess kunder.

Det finns 7 500 anställda i SpareBank1 alliansen, varav ca. 1 200 i SpareBank 1 Gruppen med dotterbolag. Modhi ingår SpareBank 1 Gruppen. Modhi har 150 anställda och är en betydande aktör på den norska marknaden för köp och förvaltning av kreditportföljer. Modhi har en nordisk tillväxtstrategi och förväntar sig stark tillväxt under kommande år. Som ett led i den nordiska tillväxtstrategin har Modhi förutom etableringen i Sverige, även nyligen etablerat sig i Finland.

Läs mer om oss på: www.modhi.se

Ansökan

I denna rekrytering har Modhi valt att samarbeta med SJR. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Linda Stenfeldt på 076-6471633. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Sista ansökningsdag är 2020-09-30.

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening. Notera även att vi tyvärr inte kan ta emot CV via e-post.
Varmt välkommen med din ansökan!
För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår integritetspolicy https://sjr.se/gdpr/integritet...

Titel: Gruppchef Operations Inkasso
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
2 okt 2020
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Bank & Finans
Visa var

Inga fler liknande jobb tillgängliga