SJR · Publicerad 19 feb

Handläggare till Collectum

Kundservice är Collectums främsta ansikte utåt. Vi har ett kundorienterat synsätt som innebär att vi fokuserar på behoven hos både företag och deras anställda. Kundservice består av ca 60 personer. Vi ansvarar för information till företagen, tecknande och ändringar av pensioneringsavtal, registrering av försäkringsändringar. Vi har även kontakt med försäkringsförmedlare. Mot företagens anställda ansvarar vi för registrering och information rörande deras försäkringar ITP, ITPK samt TGL. Vi ansvarar också för registrering och frågor om ITPK-val, förmånstagarförordnanden, kapitalflyttar samt hälsoprövning av ITP och ITPK. Collectum söker just nu handläggare till kudservice individ och avtalsgruppen.

Arbetsuppgifter

Handläggare individ
Dina arbetsuppgifter, på Collectum kundservice, kommer främst att bestå av handläggning av ärenden som bland annat registrering av ITPK-val, förmånstagarförordnande med mera och telefonkontakt med våra kunder.

Handläggare Avtalsgruppen
Som handläggare för Avtalsgruppen arbetar du med vår avtalshantering och alla processer kring detta. Gruppen arbetar med allt från information till företag, tecknande och ändringar av pensionsavtal, registrering av försäkringsändringar till kontakt med nya kunder för komplettering av uppgifter och mycket mer. För att lyckas i denna roll är det en stor fördel att ha erfarenhet från branschen.

Lämplig bakgrund

Som person är du driven, utåtriktad och initiativrik. Du gillar att analysera och lösa problem. Du känner ansvar för dina uppgifter och utför dem noggrant. Du uttrycker dig väl i tal och skrift och har en god kommunikativ förmåga eftersom arbetet innebär en hel del telefonarbete. I samarbetet med andra, är du en gruppspelare som gillar att dela med dig av dina kunskaper och erfarenheter. Du ska ha ett intresse för att utveckla vår verksamhet och ha ett stort fokus på kundvård. Ansvar, engagemang och samarbete är våra värderingar och för oss är det viktigt att dessa tre ledord gestaltas i allt vi gör både gentemot våra kunder och i vårt interna arbete.

Har du tidigare erfarenheter av arbete med tjänstepension är det meriterande.

Ansökan

Ansök tjänsten snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan därför komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Emma Levin på telefonnummer 08-407 55 70. Fackliga kontaktpersoner är för FTF Anne Furuliden 08-508 980 57 och för Saco Anders Jonasson 08-508 981 67. Tillträde sker snarast möjligt

Collectum administrerar tjänstepensionen ITP för företag, försäkrade, försäkringsbolag och försäkringsförmedlare. Vi är den oberoende knutpunkten för ITP, som ser till att premier och information på ett snabbt och enkelt sätt når rätt mottagare. Collectum förmedlar årligen 29 miljarder kronor i försäkringspremier mellan 33 000 företag och ett tiotal försäkringsbolag. Vi upphandlar också försäkringsbolag som förvaltar den tjänstepension som den försäkrade själv placerar.

Vi erbjuder en spännande utmaning, förmånliga anställningsvillkor och möjlighet att få arbeta med tjänstepensionsfrågor som berör ca 2 miljoner personer. Vi sitter i fina lokaler vid Slussen i Stockholm
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga