SJR · Publicerad 23 sept 2019

Är du interim konsult och brukar beskriva dig själv som okomplicerad, snabblärd och driven? Har du gedigen erfarenhet inom ekonomi och letar nu efter ditt nästa uppdrag? Då vill vi gärna träffa dig för att etablera en kontakt.

Vi söker, till vår interimsverksamhet, erfarna ekonomer inom redovisning och controlling.

Som interim konsult kan du komma att snabbt fylla ut behov hos våra kunder under en tidsbegränsad period. Du kan komma att bli en del av ledningsgrupp, genomföra förändringsarbeten eller stötta befintliga chefer och medarbetare. Du har så pass mycket erfarenhet att du kan gå in i ditt uppdrag utan inlärningsperiod. Vi har just nu behov av bland annat controllers, seniora redovisningsekonomer, koncernredovisningsspecialister och ekonomiansvariga.

Lämplig bakgrund:

Vi söker dig med en högskoleutbildning inom ekonomi och som har gedigen erfarenhet inom ekonomi. Vi ser att du har goda kunskaper i Office-paketet, framförallt i Excel. Vidare har du generellt god systemvana.

Som person är du en problemlösare med ett strukturerat arbetssätt. Du har god förmåga att hantera parallella uppgifter, du är prestigelös i ditt förhållningssätt till arbetsuppgifters komplexitet och du är van att på ett pedagogiskt sätt förklara för andra. Liksom dina framtida kollegor i gruppen är du positiv och bidrar till en god stämning.

Vi ser gärna att du drivs av att göra skillnad och av att vara ett lag tillsammans med oss och våra kunder.

Din ansökan

Connecta med oss på sjr.se och lägg upp din CV eller maila för och boka ett möte med mig, Rebecca Persson. Ni når mig lättast på rebecca.persson@sjr.se. Vi ser fram emot ett samarbete!

Konsult hos SJR

Att arbeta som konsult hos SJR innebär att du blir en del av en dedikerad organisation med kompetens att ge dig perfekta förutsättningar att utvecklas både inom din yrkesroll och på ett personligt plan. Du får tillgång till vårt stora nätverk av intressanta företag och uppdragsgivare och därmed en unik möjlighet att ta din karriär till nästa steg.

Vi på SJR bryr oss om vår personal och tillsammans med oss får du en långsiktig partner som ger dig trygghet och stöd. Vi är lyhörda för dina behov och du kommer att ha en nära relation med din konsultchef som hjälper dig med dina utmaningar.


Om företaget
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande och mest erfarna bolag inom rekrytering och konsultlösningar. Ända sedan starten 1993 har vi varit specialiserade inom såväl personlighetsbedömning som de områden vi rekryterar till, vilket ger oss en unik förmåga att utifrån högt ställda krav matcha rätt kompetens med rätt uppdragsgivare. Vi erbjuder specialistkompetens inom Finance, HR, Supply Chain och IT.

SJR är idag cirka 550 medarbetare fördelade på tre regioner - Stockholm, Väst och Syd, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Helsingborg. Koncernen består av moderbolaget SJR in Scandinavia AB med dotterbolagen SJR in Sweden AB, Ogunsen AB, SJR IT AB och WES AB.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
22 nov 2019
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Visa var

Inga fler liknande jobb tillgängliga