SJR · Publicerad 3 mars 2021

SJR söker för kunds räkning en driven och erfaren internrevisor för ett långt konsultuppdrag. Uppdraget är hos en av Sveriges trevligaste myndigheter och vi kan utlova ett mycket utvecklande uppdrag. Varmt välkommen med din ansökan!

Vår kund som är en känd myndighet har stor betydelse för företagaren, individen, andra myndigheter, samhällsfunktioner och Sverige. Den övergripande ambitionen är att myndigheten ska fortsätta att ligga i framkant och vara ett föredöme. Vår kund har stora möjligheter att göra skillnad och du kan nu bli en del av detta!

Nu har SJR fått förmånen att hitta en kompetent internrevisor till vår kund. Internrevisionsavdelningen, finansiering och redovisning, har ett ansvar att granska och lämna förslag till förbättringar av myndighetens process för intern styrning och kontroll.

Granskningsområdet omfattar all verksamhet som myndigheten ansvarar för eller bedriver. Internrevisionsfunktionen är en oberoende organisatorisk enhet som får sitt uppdrag från och rapporterar till myndighetens ledning. Funktionen består av chef och fem revisorer.

Dina arbetsuppgifter:

Som internrevisor hos vår kund arbetar du både operativt och strategiskt och föreslår förbättringar med syftet att hjälpa organisationen att nå sina mål. Fokuset kommer att handla till mångt och mycket om ekonomimodell och uppsättning av internredovisning.

Arbetet kommer även att handla om att granska effektiviteten i verksamhetsstyrningen dvs. hur verksamheten planeras, styrs, följs upp och rapporteras samt genom att granska hur lagar och regler följs. Arbetet innehåller även en rådgivande roll i frågor om intern styrning och kontroll.

Vem är du?

Vi tror att du är en person som drivs av att vilja förbättra, utveckla och har förmågan att kritiskt utvärdera och ifrågasätta. Arbetet förutsätter ett stort intresse för både människor och processer samt ett brinnande intresse för styrningsfrågor.

Vi erbjuder dig en arbetsplats med samhällsviktiga, intressanta och utvecklande arbetsuppgifter. Du kommer att få arbeta på en dynamisk arbetsplats med högt i tak där balans mellan arbete och fritid sätts i fokus.

Nedan är vad vi önskar av dig:

  • En relevant högskoleexamen
  • Minst åtta års arbete inom internrevision och erfarenhet från större offentliga organisationer
  • Gedigen kunskap om regelverk som styr statliga myndigheter
  • En god analytisk förmåga
  • Att du är utvecklingsinriktad som person
  • Att du är är engagerad och förändringsbenägen
  • Att du är ansvarstagande, kommunikativ och har god samarbetsförmåga
Ansökan

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig Konsultchef Emma Hultberg på 0766471641. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Sista ansökningsdag är 2021-03-15. Konsultuppdraget startar 1:a april och pågår till och med 31 december.

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening. Notera även att vi tyvärr inte kan ta emot CV via e-post.

Varmt välkommen med din ansökan!

För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår integritetspolicy: https://sjr.se/gdpr/integritet...


Konsult hos SJR

Att arbeta som konsult hos SJR innebär att du blir en del av en dedikerad organisation med kompetens att ge dig perfekta förutsättningar att utvecklas både inom din yrkesroll och på ett personligt plan. Du får tillgång till vårt stora nätverk av intressanta företag och uppdragsgivare och därmed en unik möjlighet att ta din karriär till nästa steg.

Vi på SJR bryr oss om vår personal och tillsammans med oss får du en långsiktig partner som ger dig trygghet och stöd. Vi är lyhörda för dina behov och du kommer att ha en nära relation med din konsultchef som hjälper dig med dina utmaningar.


Om företaget

SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande och mest erfarna bolag inom rekrytering och konsultlösningar. Ända sedan starten 1993 har vi varit specialiserade inom såväl personlighetsbedömning som de områden vi rekryterar till, vilket ger oss en unik förmåga att utifrån högt ställda krav matcha rätt kompetens med rätt uppdragsgivare.
Vi erbjuder specialistkompetens inom Finance, HR, Supply Chain och IT.

SJR är idag cirka 550 medarbetare med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg och Uppsala. Koncernen består av moderbolaget SJR in Scandinavia AB med dotterbolagen SJR in Sweden AB, Ogunsen AB, SJR IT AB och WES AB.

Titel: Internrevisor
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
30 apr 2021
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Redovisningsekonom
Visa var

Inga fler liknande jobb tillgängliga