SJR · Publicerad 11 juni 2021

Är du nyutexaminerad, intresserad av AML och vill arbeta med onboarding av nya kunder på bank? Då har vi tjänsten för dig!


Uppdraget startar i augusti och är initialt 6 månader, därefter finns goda chanser till förlängning.

Rollen som Junior AML analytiker

Tillsammans utgör AML teamet en viktig länk i arbetet med att säkra att banken inte medverkar till penningtvätt eller andra former av finansiell kriminalitet, genom att säkerställa att banken har god kännedom om sina kunder. Teamet ansvarar för att ta in och bearbeta information och data från såväl hög-, medium- och lågriskkunder. Dina arbetsuppgifter som junior AML analytiker kommer bla att innefatta:
  • Inhämta, bearbeta och kontrollera information från bankens företagskunder i enlighet med de kundkännedomskrav som finns
  • Återkoppling till kund vid eventuella kompletterande frågor och ytterligare information som kan behövas för handläggning
  • I samarbete med andra specialister på området svara på frågor från både kunder och interna kollegor rörande kundkännedom och riskklassificering.
Kvalifikationer

Vi välkomnar dig som är i början av din karriär och som är nyutexaminerad ekonom/jurist.

Utöver serviceförmåga är det viktigt att du är lösningsorienterad och alltid ser till kundens bästa. Du gillar att arbeta i team och tar även stort ansvar för dina arbetsuppgifter. Vidare drivs du av utveckling och är inte rädd att komma med egna förslag.

Varmt välkommen med din ansökan!

För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår integritetspolicy: https://sjr.se/gdpr/integritet...Om företaget
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande och mest erfarna bolag inom rekrytering och konsultlösningar. Ända sedan starten 1993 har vi varit specialiserade inom såväl personlighetsbedömning som de områden vi rekryterar till, vilket ger oss en unik förmåga att utifrån högt ställda krav matcha rätt kompetens med rätt uppdragsgivare.
Vi erbjuder specialistkompetens inom Finance, HR, Supply Chain och IT.

SJR är idag cirka 550 medarbetare med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg och Uppsala. Koncernen består av moderbolaget SJR in Scandinavia AB med dotterbolagen SJR in Sweden AB, Ogunsen AB, SJR IT AB och WES AB.

Titel: Junior AML analytiker
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
9 aug 2021
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Bank & Finans
Visa var

Inga fler liknande jobb tillgängliga