SJR · Publicerad 12 apr 2019

Är du i början av din karriär och vill utvecklas i rollen som Business Controller på ett välkänt internationellt telecombolag? Då får du gärna läsa vidare!

SJR söker nu för kunds räkning en junior Business Controller, som kommer att arbeta med att analysera siffror och data för att förbättra försäljning och resultat. Detta inkluderar bland annat att
  • Utvärdera försäljningssiffror och marknadsaktiviteter
  • Bistå med support till säljteam
  • Tolka och utvärdera data i syfte att skapa beslutsunderlag
  • Utveckla och förbättra verktyg och processer
  • Utföra proaktiva analyser för att skapa affärsmöjligheter och tillgodose behov i organisationen
Du kommer att sitta i inbjudande lokaler i Kista, och uppdraget sträcker sig i 12 månader. För rätt person kan förlängning ske efter uppdragets slut.

Din bakgrund
Vi tror att du som söker har högskole- eller universitetsutbildning inom ekonomi, samt 1-2 års erfarenhet av liknande uppgifter. Du har erfarenhet av att tolka och analysera siffror. Det är meriterande om du har erfarenhet av försäljning eller av telecombranschen.

Du har goda kunskaper i engelska, och du har även vana av att arbeta i olika ekonomisystem. Du är en van Excelanvändare.

Som person är du noggrann, analytisk och har ett gott siffersinne samtidigt som du har ett proaktivt arbetssätt. Du är en stresstålig doer med en god kommunikativ förmåga.

Vi ser fram emot din ansökan!

Ansökan
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Gustav Kendel på 076-647 16 45. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Sista ansökningsdag är 2019-05-10.

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening. Notera även att vi tyvärr inte kan ta emot CV via e-post.

Varmt välkommen med din ansökan!

För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår integritetspolicy: https://sjr.se/gdpr/integritet...


Konsult hos SJR

Att arbeta som konsult hos SJR innebär att du blir en del av en dedikerad organisation med kompetens att ge dig perfekta förutsättningar att utvecklas både inom din yrkesroll och på ett personligt plan. Du får tillgång till vårt stora nätverk av intressanta företag och uppdragsgivare och därmed en unik möjlighet att ta din karriär till nästa steg.

Vi på SJR bryr oss om vår personal och tillsammans med oss får du en långsiktig partner som ger dig trygghet och stöd. Vi är lyhörda för dina behov och du kommer att ha en nära relation med din konsultchef som hjälper dig med dina utmaningar.


Om företaget
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande och mest erfarna bolag inom rekrytering och konsultlösningar. Ända sedan starten 1993 har vi varit specialiserade inom såväl personlighetsbedömning som de områden vi rekryterar till, vilket ger oss en unik förmåga att utifrån högt ställda krav matcha rätt kompetens med rätt uppdragsgivare. Vi erbjuder specialistkompetens inom Finance, HR, Supply Chain och IT.

SJR är idag cirka 550 medarbetare fördelade på tre regioner - Stockholm, Väst och Syd, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Helsingborg. Koncernen består av moderbolaget SJR in Scandinavia AB med dotterbolagen SJR in Sweden AB, Ogunsen AB, SJR IT AB och WES AB.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
11 juni 2019
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Controller
Visa var

Inga fler liknande jobb tillgängliga