SJR · Publicerad 15 nov 2021

Vill du arbeta med enklare redovisning, finansiell rapportering samt lära dig att upprätta årsredovisningar? Vår kund som är en storbank med placering i Arenastaden söker nu 4 st ekonomiassistenter för ett konsultuppdrag med anställning hos SJR.

Uppdraget startar 10e januari och pågår i 5 månader med chans till förlängning.

Om rollen

Du får i din roll som Ekonomiassistent arbeta med att upprätta årsredovisningar och rapporter för vår kunds stiftelsekunder.

I uppdraget ingår också att göra rimlighetsbedömning och analyser av avvikelser i bokföringen. Du kommer att ha löpande kontakter med såväl kunder som revisorer och interna avdelningar. Du kommer även att vara med och utveckla arbetsprocesser.

Vem är du?
  • Du har en högskoleutbildning inom ekonomi eller finansiering
  • Du har efter din examen arbetat 1-2 år som ekonomiassistent alternativt mot värdepapper på bank/finansbolag
  • Du har goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift
För att trivas och lyckas i denna roll behöver du vara strukturerad, noggrann och drivande. Du gillar att arbeta administrativt där du får ta egna initiativ samt att själv söka efter information för att på bästa sätt lösa dina arbetsuppgifter. Som person gillar du att arbeta i grupp, men du är samtidigt van vid att självständigt lösa uppgifter och komma med förbättringsförslag. Du är analytisk med förmågan att vara noggrann med detaljer utan att tappa greppet om helheten. Du känner dig bekväm i användning av Excel.

Ansökan

Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Sista ansökningsdag är 2021-12-12.

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla känsliga personuppgifter, såsom exempelvis uppgifter om hälsa, religiös eller filosofisk övertygelse, politiska åsikter eller facktillhörighet.

I det fall den sökta tjänsten medför ekonomiskt ansvar kommer en kreditupplysning att genomföras avseende slutkandidaten.

Varmt välkommen med din ansökan!

För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår integritetspolicy: https://sjr.se/gdpr/integritet...


Konsult hos SJR

Att arbeta som konsult hos SJR innebär att du blir en del av en dedikerad organisation med kompetens att ge dig perfekta förutsättningar att utvecklas både inom din yrkesroll och på ett personligt plan. Du får tillgång till vårt stora nätverk av intressanta företag och uppdragsgivare och därmed en unik möjlighet att ta din karriär till nästa steg.

Vi på SJR bryr oss om vår personal och tillsammans med oss får du en långsiktig partner som ger dig trygghet och stöd. Vi är lyhörda för dina behov och du kommer att ha en nära relation med din konsultchef som hjälper dig med dina utmaningar.


Om företaget
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande och mest erfarna bolag inom rekrytering och konsultlösningar. Ända sedan starten 1993 har vi varit specialiserade inom såväl personlighetsbedömning som de områden vi rekryterar till, vilket ger oss en unik förmåga att utifrån högt ställda krav matcha rätt kompetens med rätt uppdragsgivare.
Vi erbjuder specialistkompetens inom Finance, HR, Supply Chain och IT.

SJR är idag cirka 550 medarbetare med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg och Uppsala. Koncernen består av moderbolaget SJR in Scandinavia AB med dotterbolagen SJR in Sweden AB, Ogunsen AB, SJR IT AB och WES AB.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
11 jan 2022
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Ekonomiassistent
Visa var

Inga fler liknande jobb tillgängliga