SJR · Publicerad 23 juni 2020

Har du tidigare arbetat med löner, HR och ekonomi?

Vi på SJR söker nu för vår kunds räkning en löneansvarig med inslag av HR-ansvar och ekonomi. Du kommer att vara med på en spännande resa med att ta hem lönehanteringen som i dagsläget är outsourcad.

Vår kund är en kapitalförvaltare med stort hållbarhetsfokus. Kunden har kontor centralt i Stockholm. Du kommer att tillhöra ekonomiavdelningen och rapportera direkt till CFO.

Detta är ett Konsultuppdrag med möjlighet till eventuell anställning hos kund (heltid) med start i augusti.

Arbetsuppgifter;

Du kommer att arbeta i en bred roll där du är huvudansvarig för lönerna där du kommer ansvara för bokföring i första hand kopplad till löner men även allmänt inom redovisning. Du kommer även att arbeta med löpande HR-frågor och vara kontaktperson gentemot anställda gällande lönefrågor/HR frågor. Vidare kommer du vara med och plocka hem lönehanteringen som idag är outsourcad, handla upp lönesystem, sätta interna rutiner och processer.

Andra arbetsuppgifter kommer bland annat vara ;
  • Beräkning av provisioner
  • Utlägg och reseräkningar
  • Arbetsgivarintyg
  • Semesterårsskifte och semesterskuld
  • Rapportering till myndigheter
  • Ansvara över onboarding/offboarding
Bakgrund

Vi söker dig som har arbetat med liknande arbetsuppgifter sedan tidigare. Det är meriterande om du har varit med i något systembyte och/eller varit med i ett projekt där du flyttat hem en avdelning som varit outsourcad. För att passa in i denna roll ser vi gärna att du har relevant avslutad utbildning inom Ekonomi/HR. Du har ett stort driv och engagemang och gillar att arbeta tillsammans med andra människor. Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och arbetar effektivt.

Ansökan
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig Konsultchef Emma Levin på 076 647 16 65. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Sista ansökningsdag är 2020-07-15.

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening. Notera även att vi tyvärr inte kan ta emot CV via e-post.

Varmt välkommen med din ansökan!

För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår integritetspolicy: https://sjr.se/gdpr/integritet...


Konsult hos SJR

Att arbeta som konsult hos SJR innebär att du blir en del av en dedikerad organisation med kompetens att ge dig perfekta förutsättningar att utvecklas både inom din yrkesroll och på ett personligt plan. Du får tillgång till vårt stora nätverk av intressanta företag och uppdragsgivare och därmed en unik möjlighet att ta din karriär till nästa steg.

Vi på SJR bryr oss om vår personal och tillsammans med oss får du en långsiktig partner som ger dig trygghet och stöd. Vi är lyhörda för dina behov och du kommer att ha en nära relation med din konsultchef som hjälper dig med dina utmaningar.


Om företaget
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande och mest erfarna bolag inom rekrytering och konsultlösningar. Ända sedan starten 1993 har vi varit specialiserade inom såväl personlighetsbedömning som de områden vi rekryterar till, vilket ger oss en unik förmåga att utifrån högt ställda krav matcha rätt kompetens med rätt uppdragsgivare. Vi erbjuder specialistkompetens inom Finance, HR, Supply Chain och IT.

SJR är idag cirka 550 medarbetare fördelade på tre regioner - Stockholm, Väst och Syd, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Helsingborg. Koncernen består av moderbolaget SJR in Scandinavia AB med dotterbolagen SJR in Sweden AB, Ogunsen AB, SJR IT AB och WES AB.


Titel:
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
22 aug 2020
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Ekonomiassistent
Visa var

Inga fler liknande jobb tillgängliga