SJR · Publicerad 9 juni 2021

Är du i början av din karriär? Är du analytisk och vill komma in i en spännande junior analytikerroll i ett sammansvetsat Credit Risk Team? Sök då tjänsten hos oss!

Uppdraget

Arbetet som junior kreditriskanalytiker handlar främst om att utveckla och kvalitetssäkra analyser och rapporteringsprocesser för företagets kreditrisker men även att utveckla interna kreditriskmodeller. Arbetsuppgifterna sker både individuellt samt i projektform och utförs till stor del i SAS och Excel. Rollen innefattar bla:
  • Upprätta och underhålla kreditriskprocesser samt genomföra kontroller
  • Övervakning av kreditrisker
  • Proaktivt identifiera förbättringsområden och aktivt bidra till kontinuerlig förbättring av processer
Uppdraget påbörjas snarast möjligt, under 6 månader, med stora chanser till förlängning alternativt överrekrytering.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är i början av din karriär (0-2 års erfarenhet) och med relevant examen från högskola/universitet. Har du erfarenhet från analysarbete så är det starkt meriterande samt erfarenhet av SAS eller liknande programmeringsverktyg.

För att lyckas i rollen som junior kreditriskanalytiker behöver du ha ett analytiskt och strukturerat sätt att arbeta. Du är lösningsfokuserad och du förstår att framgång ligger i att kunna samarbeta, dela på kompetens och lösa utmaningar. På enheten förväntas du vara självständig, föreslå dina förslag på förbättringar och aktivt bidra till enhetens mål och uppdrag.

Låter tjänsten intressant? Välkommen med din ansökan!

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening. Notera även att vi tyvärr inte kan ta emot CV via e-post.

Varmt välkommen med din ansökan!

För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår integritetspolicy: https://sjr.se/gdpr/integritet...Om företaget
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande och mest erfarna bolag inom rekrytering och konsultlösningar. Ända sedan starten 1993 har vi varit specialiserade inom såväl personlighetsbedömning som de områden vi rekryterar till, vilket ger oss en unik förmåga att utifrån högt ställda krav matcha rätt kompetens med rätt uppdragsgivare.
Vi erbjuder specialistkompetens inom Finance, HR, Supply Chain och IT.

SJR är idag cirka 550 medarbetare med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg och Uppsala. Koncernen består av moderbolaget SJR in Scandinavia AB med dotterbolagen SJR in Sweden AB, Ogunsen AB, SJR IT AB och WES AB.

Titel: Junior Kreditrisk analytiker
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
8 aug 2021
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Bank & Finans
Visa var

Inga fler liknande jobb tillgängliga