SJR · Publicerad 14 juni

Har du nyligen tagit examen och vill komma in i en bred roll där du får lära dig mycket inom ekonomi? Vill du arbeta inom en utvecklande bransch, med trevliga kollegor i en internationell koncern? Vi på SJR söker nu en junior redovisningsekonom för ett konsultuppdrag på 6 månader med chans till övergång till kunden. Sök tjänsten redan idag!

Vår kund sitter i trivsamma lokaler på Kungsholmen i Stockholm. Teamet består av två kollegor med erfarenhet inom området. Du kommer att få stöttning och upplärning av dessa.


Arbetsuppgifter:
I rollen som junior redovisningsekonom kommer du att:
 • Ansvara för leverantörsreskontran
 • Verka för att bolagets rutin och process vad gäller leverantörsfakturaflödet fungerar
 • Kontakt med verksamhet och leverantörer
 • Avstämningar
 • Delaktig i bokslut
 • Backup för kollegor inom ekonomi
 • Stöd mot organisationen i diverse redovisningsrelaterade frågor samt support i ekonomisystemet (IFS)
 • Utveckling av rutiner och processer inom redovisningsområdet

Vi söker dig som har:

 • En utbildning som ekonom från högskola/universitet alternativt YH-utbildning.
 • Ett par års relevant arbetslivserfarenhet (leverantörsreskontra och redovisning).
 • Talar och skriver obehindrat på engelska.
För att passa i rollen hos vår kund är det viktigt att du har ett intresse för ekonomi samt gillar att ge service. Din personlighet kommer även att vara viktig i detta uppdrag. Du är snabblärd och har en bra känsla för lagarbete samt är van att arbeta mot deadlines. Vidare är du noggrann och självständig i ditt arbete. Erfarenhet från IFS är önskvärt men inget krav.


Bra att veta

Ovanstående är ett konsultuppdrag på 6 månader med start omgående därefter finns goda chanser att gå över till kunden. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan därför komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Skicka därför in din ansökan redan idag! Har du frågor rörande tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Cassandra Klang, 076 647 16 43

Konsult hos SJR
Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär.

Om företaget
SJR in Scandinavia (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag och har sedan 1993 byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 550 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Helsingborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på First North. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå. SJR arbetar med uppdrag till privata näringslivet, myndigheter och statliga bolag.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
13 aug
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Visa var

Inga fler liknande jobb tillgängliga